Hero Image Embrace EOS

Ragadd meg az EOS kreatív rugalmasságát

Autentikus EOS felhasználói élmény

Ragadd meg az EOS gépeknél megszokott kezelés, a nagy, középen elhelyezkedő elektronikus kereső, valamint a testreszabható vezérlőelemek adta lehetőségeket, és használd a fényképezőgépet, amikor csak szeretnéd.

EC394_EVF_WH

Elektronikus kereső

Magabiztosan komponáld meg képeidet, és élvezd a keret teljes egészén látható részletes képet a precíziós optikának és a nagy méretű, nagy felbontású (kb. 2,36 millió képpontos) OLED elektronikus keresőnek köszönhetően. A gyors frissítési sebesség (120 kép/mp) és a minimális késleltetés lehetővé teszi a remek válaszidőt és használhatóságot a gyorsan zajló események rögzítésekor.

Mod08_Optoin3_Oli

Egyszerű fényképezés bármilyen kreatív szögből

A nagy, 3,2 típusú (1,62 millió RGB képpont) billenthető érintőképernyőn kreatív felvételkészítési szögekkel és intuitív módon használható vezérlőelemekkel kísérletezhetsz.

creative angles
Point Switching

Egyszerű váltás az AF-pontok között

Az AF-pontok között a képernyő különböző pontjainak megérintésével is válthatsz, akár az elektronikus keresővel való fényképezés közben is

Videó megtekintése

Fedezd fel a cserélhető objektívek világát

Fedezd fel a kreatív rugalmasságot a kompakt EF-M objektívekkel vagy az EF objektívrendszer 80 objektívének bármelyikével az EF-EOS M közgyűrű segítségével.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

Egyszerűségre és kényelemre tervezve

A továbbfejlesztett markolatnak és az erős, mégis könnyű kialakításnak köszönhetően a fényképezőgépet rendkívül kényelmes használni és hordozni.

Designed for ease and comfort

Az EOS M5 további előnyei

EOS M5

EOS M5

A Canon vezető tükör nélküli fényképezőgépe tökéletes DSLR-minőséget és -sebességet nyújt a lelkes amatőröknek.

További információk