JELENTÉSEK, KIMUTATÁSOK

Hogy néz ki az információmenedzsment a gyakorlatban?

Információ, integráció, innováció: Mik az újdonságok az információmenedzsmentben?
Ennek kiderítésére Európa-szerte több ezer informatikai döntéshozót kérdeztünk meg arról, hogyan fejlődnek üzleti folyamataik, milyen kihívásokkal szembesülnek az információk hatékony és biztonságos kezelésében, és milyen akadályokkal szembesülnek az új technológiák bevezetése során.
Tekintse meg a kimutatást most
AdobeStock_494970342

Itt az ideje, hogy kiaknázza az automatizálásban rejlő lehetőségeket

A vállalkozások működése átalakuláson esett át – de az információkat gyakran még mindig ugyanúgy kezelik.

Az automatizálás biztosítja a szervezetek számára a szükséges átláthatóságot és ellenőrzést ahhoz, hogy magabiztosan nézzenek szembe a jövővel, mindemellett támogatja őket a megfelelőség javításában és a termelékenység növelésében.

Új kutatásunk azt vizsgálja, mely területeken állnak jól az informatikai döntéshozók az automatizálás bevezetésében, hol találhatnak lehetőséget megtenni a következő lépéseket, és hogyan kerülhetik el az új technológiák bevezetésének buktatóit, hogy magasabb szintre emeljék automatizálási beruházásokra vonatkozó terveiket.

Tájékozódjon az információmenedzsment jelenlegi helyzetére vonatkozó ismeretekről a megfelelőség és biztonság, integráció és automatizálás terén:

Tudjon meg többet a Canon információmenedzsment megoldásairól

 • Információmenedzsment megoldások

  Ismerje meg, hogy a Canon információmenedzsment megoldásai hogyan teszik zökkenőmentessé és biztonságossá üzleti folyamatait.

 • Szakértelem

  Ismerje meg, hogyan ötvözzük az információmenedzsment terén szerzett tapasztalatot és a piacvezető technológiákat, hogy segítsük Önt az üzleti kihívások leküzdésében.

 • Szoftvermegoldások

  Tudjon meg többet arról, hogy milyen megoldásokat kínálunk vállalkozása hiperautomatizálására – legyen szó számlák feldolgozásáról, a HR-munkafolyamatok egyszerűsítéséről vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartásról.

 • Megközelítés

  Tudjon meg többet a Canon információmenedzsment megoldásairól és értéknövelt szolgáltatásairól.

 • Ügyfeleink sikertörténetei

 • DWF esettanulmány

  Tudja meg, hogyan segített a Canon a DWF vállalatnak átalakítani dokumentumkezelési stratégiáját, valamint javítani a termelékenységet és a megfelelőséget.

 • Magyar Labdarúgó Szövetség esettanulmány

  Ismerje meg, hogy a Therefore hogyan segített az adminisztratív feladatok egyszerűsítésében.

 • PIKK Holding Kft. esettanulmány

  Ismerje meg, hogy a Therefore hogyan növelte a hatékony dokumentumkezelés és a digitalizáció egyszerűségét.

 • További információk

 • Navigálás a bizonytalanságban: Hogyan tudnak az informatikai döntéshozók megfelelni a felmerülő információbiztonsági és megfelelőségi kihívásoknak?

  Fedezze fel, miért egyre nehezebb megfékezni a biztonsági és megfelelőségi incidenseket, és hogyan jelenti az automatizálás a kulcsot a vállalkozások biztonságosabb jövőjéhez.

 • Az ITDM-ek csaknem fele jelentős időt fordít az automatizálás megvalósítására. Miért nem tudják leküzdeni az automatizálási szakadékot?

  Az automatizálás jelentős előnyökkel jár a vállalkozások számára – miért nem hozzák ki a legtöbbet belőle oly sokan?

 • Négy legjobb tippünk a zökkenőmentes technológiai bevezetéshez

  Az új technológia bevezetése ijesztő lehet. Tudja meg, hogyan teheti a következő bevezetést a lehető legzökkenőmentesebbé.

 • Segítségre van szüksége?

  Tudjon meg többet arról, hogy a Canon információmenedzsment megoldások hogyan segíthetnek a digitális jövő megvalósításában.