Információmenedzsment megoldások

Szakértelmünk

Az információmenedzsment megoldások és szolgáltatások terén szerzett több, mint 30 éves tapasztalatunknak köszönhetően rendelkezünk a komplex üzleti folyamatok automatizálásával kapcsolatos kihívások leküzdéséhez szükséges szakértelemmel. Az adatok rögzítésétől, az információs munkafolyamatok kezelésén át, az ügyfelekkel való hatékony kommunikációig az Ön igényeinek megfelelő sikeres szolgáltatáskombinációt nyújtunk.
egy csoport egy sötét képernyőt néz
 • Rögzítés

  Az intelligens információmenedzsment a dokumentumokból és rendszerekből származó adatok automatikus rögzítésével kezdődik.

 • Feldolgozás

  Szerződések aláírása, számlák jóváhagyása, adatok biztonságos tárolása és visszakeresése – megoldásainkkal mindez egyszerűbb és gyorsabb lesz.

 • Kommunikáció

  Automatizált folyamatok és igény szerinti interakciók biztosításával segítünk a szervezeteknek abban, hogy minden csatornára alkalmas, hatékony ügyfél-kommunikációs megoldásokat használhassanak ki.

Technológiai szakértelem

A hatékony információmenedzsment-technológiák, a munkafolyamatok hiperautomatizálása, a digitális dokumentumok hatékony kezelése és az információk intelligens kezelése révén számos különféle szervezetnek segítettünk a működésük átalakításában. Segítünk Önnek is!
IntelligentDocumentProcessing

Intelligens dokumentumfeldolgozás

Speciális szakterületünk részét képezik a hatékony és pontos adatrögzítési megoldások, amelyek jelentősen csökkentik az adminisztrációs munkaterhelést.

Vállalati tartalmak kezelése

Díjnyertes vállalati tartalomkezelési megoldásokat vezetünk be, amelyek segítségével hatékonyabbá teheti vállalkozását.

a man working on a laptop
Work professional using customer communication solutions

Ügyfélélmény

Ügyfeleink számára kézzelfogható megoldásokat kínálunk a termelékenység és az együttműködés javítása érdekében, amelyek révén személyre szabott, igény szerinti, minden csatornát lefedő üzeneteket biztosíthatnak a saját ügyfeleik és munkatársaik számára.

Üzleti folyamatok kezelése

Szakértői segítséget nyújtunk olyan munkafolyamat-automatizálási megoldások terén, amelyek lehetővé teszik a termelékenység növelését és a jogi és belső vállalati előírásoknak való megfelelést, valamint agilitást biztosítanak a piaci változásokhoz való alkalmazkodásban.

BusinessProcessManagement

További részletek

 • Információmenedzsment megoldások

  Fedezze fel a Canon információmenedzsment megoldások kezdőlapját.

 • Megoldásaink

  Tudjon meg többet arról, hogy milyen megoldásokat kínálunk vállalkozása hiperautomatizálására – legyen szó számlák feldolgozásáról, a HR-munkafolyamatok egyszerűsítéséről vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartásról.

 • Megközelítésünk

  Tudjon meg többet a Canon információmenedzsment megoldásairól és értéknövelt szolgáltatásainkról.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Tudjon meg többet arról, hogy a Canon információmenedzsment megoldások hogyan segíthetnek a digitális jövő megvalósításában.