SZOLGÁLTATÁSOK

Menedzselt felhőalapú szolgáltatások

Érjen el üzleti sikereket piacvezető eszközoptimalizálást és vállalati támogatási szolgáltatásokat nyújtó irodai munkahelyi technológiával.

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Online ügyfél-kommunikációs szolgáltatások

Alkalmazzon ügyfélközpontú, költséghatékony módszert egyedi, felhőalapú ügyfél-kommunikációs menedzsment (CCM) platformunkkal.

Overhead shot of six casually dressed office workers sat around a communal table comparing graphs on laptops and clipboards.

A bejövő információk feldolgozása

Automatizálja és tegye egyszerűbbé a beérkező dokumentumok rögzítését és feldolgozását a válaszidők javítása, a hatékonyság növelése és a költségek csökkentése érdekében.

Egyéb szolgáltatások

Two men and a woman pass papers over a large white desk, with open laptop, pens in a holder and glasses of water.

Dokumentumfeldolgozás kiszervezése

Növelje egész vállalkozása hatékonyságát a Canon széles technológiakínálatának és fejlett folyamatmegoldásainak kiaknázásával.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread with papers and a laptop computer.

Tanácsadási szolgáltatások üzleti folyamatokhoz

Járjon lépésekkel a versenytársai előtt – használja ki a digitális világ által nyújtott előnyöket: növelje hatékonyságát és fokozza az ügyfelek elkötelezettségét.

Wide overhead shot of creative office layout with people working at desks adorned with computers, lamps and brochures.

Rendszerintegrációs és rendszermegvalósítási szolgáltatások

A megvalósításért felelős specialistáink támogatásával különböző Canon megoldásokat hozhat létre a telepítéstől kezdve egészen az átadásig, majd integrálhatja azokat a folyamataiba.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Támogatás és karbantartás

A nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető eszköztámogatási ügyfélszolgálatnak köszönhetően nyugodtan aludhat, a távoli proaktív monitoring segítségével még többet hozhat ki a Canon megoldásokból.

Csökkentse a költségeket és növelje a hatékonyságot a Canon üzleti szolgáltatásaival.

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!