SZOLGÁLTATÁSOK

A bejövő információk feldolgozása

Overhead shot of casually dressed office workers sat around a communal table comparing graphs on laptops and clipboards.

Nyisson a digitális bejövő üzleti kommunikációk felé!

Automatizálja és integrálja az összes kommunikációs csatornát: bármikor, bármilyen formátumba, teljes átláthatósággal és nyomon követhetőséggel.

Hagyja, hogy a Canon intelligens adatminősítő megoldása kezelje a fizikai és a digitális bemeneti csatornákat is. Az információk teljesen kezelt minősítése, kibontása és feldolgozása a mobil dokumentumbeolvasással együtt lehetővé teszi az intelligens folyamatautomatizálás előnyeinek kiaknázását, valamint a hatékonyság fokozását és a válaszidők növelését.

Amit kínálunk

Többcsatornás, fejlett beolvasás

Intelligens dokumentumbeolvasás – beleértve a papír-, e-mail-, web- és mobilalapú tartalmakat – az egyéni ügyfél-kommunikációkról alkotott átfogó képért.

Továbbfejlesztett minősítés

Azonosítsa a dokumentumtípusokat, valamint értelmezze a tartalmat és a kontextust kognitív rögzítéssel, automatizált munkafolyamatokkal és kimenő kommunikációs kezdeményezésekkel, így javíthat az ügyfelek reakcióján.

Ellenőrzési szolgáltatások

Biztosítsa a dokumentumok és az adatok pontosságát, integritását és hitelességét a törzsadatok átfogó, automatizált egyeztetésével, az üzleti szabályzatoknak megfelelően.

Elemzések és jelentéskészítés

Növelje üzleti teljesítményét átfogó jelentéskészítéssel és hozzáadott értéket biztosító elemzésekkel, így nyomon követheti a beérkező információt (ki küldte és mikor), valamint a kapacitást és a trendeket.

Smart Shoring video

Lehetőségek

Intelligens azonosítás

A nagy pontosságú dokumentum-felismerés precízebb automatizálási díjakat és gyorsabb bejövő kommunikáció-feldolgozást tesz lehetővé.

Moduláris és méretezhető

Tegye modulárissá és méretezhetővé üzleti folyamatait, csökkentse a kiadásokat hibrid szolgáltatások és „smart shoring” lehetőségek révén.

Rugalmas árképzés

Igazítsa a változó mennyiségű bejövő e-mail-mennyiséget egy rugalmas, méretezhető, használat szerinti díjfizetésű árképzési modellhez.

Afro-haired man and auburn-haired woman holding a tablet device chat to a colleague as they perch on desks by a window.
Automatizálja és tegye egyszerűbbé a beérkező vállalati dokumentumok intelligens rögzítését és feldolgozását.

Kapcsolódó szolgáltatások és megoldások

Two women in soft focus look over a tablet device as downlights glimmer in the foreground.

Digitális postázó

Dolgozzon gyorsabban, csökkentse költséget, és nyújtson jobb ügyfélszolgálatot a levelek hatékonyabb feldolgozásával.

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Online ügyfél-kommunikációs szolgáltatások

Ügyfélközpontú, költséghatékony, felhőalapú platformon alapuló megoldás.

Gyorsítsa fel az adatok rögzítését és elemzését szakértői vállalati szolgáltatásokkal.

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!