SZOLGÁLTATÁSOK

Támogatás és karbantartás

Fokozza Canon készülékének teljesítményét a munkafolyamatok megakasztásának csökkentése és az üzletmenet-folytonosság fenntartása révén szoftvertámogatással.

Two bearded men gather round a computer screen, while an out of focus man edges into the frame from the right.

Easy Service Plan

Élvezze a berendezés rendeltetésszerű működéséből fakadó nyugalmat a szakszerű Canon szolgáltatások keretében végzett telepítéssel, karbantartással és javítással.

Egyéb szolgáltatások

Two men and a woman pass papers over a large white desk, with open laptop, pens in a holder and glasses of water.

Dokumentumfeldolgozás kiszervezése

Növelje egész vállalkozása hatékonyságát a Canon számos technológiájának és fejlett folyamatmegoldásainak kiaknázásával.

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Menedzselt felhőszolgáltatások

Maximalizálja irodai hatékonyságát olyan dokumentumkezelési szolgáltatásokkal és berendezésekkel, amelyeket üzleti információinak legeredményesebb feldolgozására szabtak.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Üzleti folyamatok tanácsadási szolgáltatásai

Járjon lépésekkel a versenytársai előtt – használja ki a digitális világ által nyújtott előnyöket, növelje hatékonyságát és fokozza az ügyfelek elkötelezettségét.

Wide overhead shot of a creative office layout with people working at desks adorned with computers, lamps and brochures.

Rendszerintegrációs és rendszermegvalósítási szolgáltatások

A megvalósításért felelős szakértőink támogatásával hozzon létre különböző Canon megoldásokat a tervezéstől és telepítéstől kezdve egészen az átadásig, majd integrálja azokat a folyamataiba.

Óvja a hatékonyságot bámikor elérhető proaktív monitoringgal és támogatással.

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!