ESEMÉNY

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás

A Canon enteriőrjében közelről is megismerkedhet speciális tapéta- és padlónyomatainkkal, melyek új távlatokat nyitnak a belsőépítészeti tervezésben és a lakberendezésben, sőt, a képzőművészet terén is.
Canon Camera

Jöjjön el Ön is szeptemberben a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításra!

Szeretettel várjuk a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás Canon standján a Budapest Sportarénában, 2023. szeptember 22.-24. között.

Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményén az inspiráción túl kézzelfogható ötletekkel és konkrét megoldásokkal találkozhatnak az építkezés és felújítás előtt állók, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmesei.

A Canon enteriőrjében az érdeklődők közelről is megismerhetik lélegzetelállító újdonságainkat, az inspiráló terek mellett pedig innovatív és praktikus megoldások tárházával is várjuk őket.

A Canon segít még egyedibbé tenni otthonunkat

A Canon a nyomtatás egyik fő zászlóshajójaként tevékeny részese mindennek, amely a legmodernebb technológiákat ültetve termékeikbe igyekszik a legszélesebb spektrumra tágítani az iparág tevékenységi körét. Digitális nyomtatási technológiája a lakberendezést is megreformálja, aminek a hatásairól a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) Év lakberendezője 2018 szakmai nyertese, Kiszely Beáta formált véleményt.

Canon Camera

Kapcsolódó termékek és megoldások

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Érdekelnék a Canon üzleti megoldásai?

A Canon értékesítési tanácsadói készséggel állnak rendelkezésére.