ESEMÉNY

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás

A Canon enteriőrjében közelről is megismerkedhet speciális tapéta- és padlónyomatainkkal, melyek új távlatokat nyitnak a belsőépítészeti tervezésben és a lakberendezésben, sőt, a képzőművészet terén is.
Canon Camera

Jöjjön el Ön is szeptemberben a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításra!

Szeretettel várjuk a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás Canon standján a Budapest Sportarénában, 2023. szeptember 22.-24. között.

Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményén az inspiráción túl kézzelfogható ötletekkel és konkrét megoldásokkal találkozhatnak az építkezés és felújítás előtt állók, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmesei.

A Canon enteriőrjében az érdeklődők közelről is megismerhetik lélegzetelállító újdonságainkat, az inspiráló terek mellett pedig innovatív és praktikus megoldások tárházával is várjuk őket.

A Canon segít még egyedibbé tenni otthonunkat

A Canon a nyomtatás egyik fő zászlóshajójaként tevékeny részese mindennek, amely a legmodernebb technológiákat ültetve termékeikbe igyekszik a legszélesebb spektrumra tágítani az iparág tevékenységi körét. Digitális nyomtatási technológiája a lakberendezést is megreformálja, aminek a hatásairól a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) Év lakberendezője 2018 szakmai nyertese, Kiszely Beáta formált véleményt.

Canon Camera

Kapcsolódó termékek és megoldások

 • Canon Arizona 1300 sorozat FLOW technológiával

  Közepes kapacitású síkágyas nyomtatók FLOW technológiával és UV-LED-fixálású tintával, amelyek segítségével a nyomtatási szolgáltatók új szintre emelhetik a minőséget.

 • Canon imagePROGRAF GP-4000

  Nyomtasson kivételes minőségű számítógépes grafikákat a 11 színes, 44 hüvelykes, nagy formátumú nyomtatóval, amely innovatív nyomtatási technológiát és újonnan kifejlesztett tintákat kínál.

 • Canon Colorado M sorozat

  Teljesen moduláris, UV-gél technológiás „roll-to-roll” nyomtató nagy formátumú grafikákhoz. Konfigurálja a rendszert igényeinek megfelelően, és bővítsen később, ahogy a mennyiségek növekednek. Számos bővítési lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a vegyes fényes/matt nyomtatást és a fehér tintát.

 • Nyomathordozók és kellékek B2B-értékesítéshez

  Találja meg a szükséges Canon nyomathordozókat és kellékeket mindössze néhány kattintással! Keresse meg kedvenc nyomathordozó típusait, és használja ki az exkluzív webes kedvezményeket.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Érdekelnék a Canon üzleti megoldásai?

A Canon értékesítési tanácsadói készséggel állnak rendelkezésére.