Kövesse a legújabb eseményeket és webináriumokat

A szakmai események és webináriumok betekintést kínálnak az innováció belső folyamataiba, a bemutatott legjobb gyakorlatok pedig példaként szolgálnak vállalkozása digitális átalakulásához.
Events and Webinars platform

Várható események

Találja meg a következő alkalmat, amikor az iparág új fejleményeiről tájékozódhat. Továbbá kilesheti készülő újdonságaink előzeteseit is, hogy mindig az élen maradjon.

  • DRUPA 2024

    A drupa 2024 szakkiállítás az iparág átalakulásának sorsfordító pillanata lesz. Együtt új távlatokat és fenntartható növekedési stratégiákat fedezünk fel, amelyek a jelen és a jövő számára egyaránt jólétet ígérnek.

Várható webináriumok

Szakértők által vezetett webináriumaink betekintést nyújtanak a legfrissebb trendekbe, és átfogó képet nyújtanak a munkamódszereinket megváltoztató új termékekről, szolgáltatásokról és technológiákról.

Korábbi események

A korábbi webináriumok

Fedezze fel, hogyan gyorsíthatja fel üzletmenetét

Tudjon meg többet arról, hogyan javíthat az információáramláson az egész vállalkozására kiterjedően vezető üzleti termékeink és megoldásaink széles választékával. Bármilyen igényei is legyenek az Ön vállalkozásának, mi rendelkezésére állunk, hogy kielégítsük azokat.

További tájékoztatás

Tudjon meg többet, és legyen naprakész a Canon friss, iparágvezető híreivel, üzleti cikkeivel és vásárlói esettanulmányaival kapcsolatban.