CIKK

imageRUNNER ADVANCE DX: A jövő a mában

A technológia a vállalkozás azon központi eleme, amely segíti a külső változásokhoz való alkalmazkodást és fenntartja a vállalat gyorsaságát. Vállalatának olyan technológiára van szüksége, amely lehetővé teszi a folyamatos fejlődést, valamint egy megbízható partnerre, aki támogatja Önt ezen az úton. A Canonnál továbbra is segítünk ügyfeleinknek a jövő megtervezésében, és biztosítjuk a folyamatosan változó munkaterülethez szükséges eszközöket.

imageRUNNER ADVANCE DX: Biztonság és digitalizáció

Tudjon meg többet arról, hogy az imageRUNNER ADVANCE DX portfólió hogyan teszi lehetővé a fejlett felhőalapú csatlakozási lehetőségeket, és hogyan támogatja a produktivitást, a hatékonyságot és a biztonságot a hibrid környezetekben, miközben segíti vállalkozását a digitális transzformáció következő lépésében.

infographic

Növelje a produktivitást

Az imageRUNNER ADVANCE DX portfólió fejlett, nagy sebességű kétoldalas beolvasást és nyomtatást kínál, amely a tartózkodási helyüktől függetlenül támogatja a munkavállalókat.

AdobeStock
Handleiding voor werkplekbeveiliging

Óvja környezete biztonságát

Az információk biztonságának megőrzése kihívást jelenthet. A McAfee Embedded Control és a fejlett biztonsági funkciók teljes körű védelmet nyújtanak az eszköze, a dokumentumai és a hálózata számára.

Folyamatos kapcsolat

A uniFLOW Online beépített hardver- és felhőalapú szoftvere gyors és hatékony rögzítést, archiválást és együttműködést tesz lehetővé, így támogatja a hibrid környezetet.

Cloud Workspace Collaboration
Sustainable goals

Fenntarthatósági célok

Hardverünket a hulladék, az energiafogyasztás és a papírhasználat minimálisra csökkentésével terveztük, hogy növeljük a fenntarthatóságot, és hozzájáruljunk a CO2-kibocsátás globális csökkentéséhez.

SZOLGÁLTATÁSOK

Digital Transformation Services

Mozdítsa elő a digitális transzformációt a csomagban kínált vállalati szintű menedzselt nyomtatási szolgáltatásaink (Managed Print Services) és munkahelyi együttműködési (Workspace Collaboration) megoldásaink segítségével.

an image representing digital transformation

Kapcsolódó termékek és megoldások

 • imageRUNNER ADVANCE DX Hub

  Tegye hatékonyabbá munkavállalóit, és gyorsítsa fel a digitális transzformációt a vállalati munkafolyamatok és a termelékenység intelligens technológia általi fejlesztésével.

 • uniFLOW Online

  Egy fejlett, biztonságos nyomtatási és beolvasási megoldás, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a felhőalapú nyomtatási környezetük teljes körű kezelését.

 • Cloud Workspace Collaboration

  Segítse vállalkozását a gyors digitális transzformáció és a hatékonyabb feldolgozás elérésében.

 • imageRUNNER ADVANCE EQ80

  Az EQ80 sorozat összes terméke több mint 80%-ban már legyártott alkatrészeket tartalmaz, így a gyártással járó CO2-kibocsátás akár 80%-kal is csökkenhet.

 • További tájékoztatás

 • Növelje vállalkozása termelékenységét a Canon segítségével

  A munkahelyi technológiák szakértőiként egy olyan portfólió kifejlesztésének szenteltük időnket, amely a produktivitást helyezi a középpontba, és a legújabb eszközeink mindezt a megosztott munkakörnyezetekben ültetik át a gyakorlatba.

 • Technológia a hibrid valóság támogatásához

  Gondoskodjon a megfelelő technológiáról a vállalkozása számára, hogy támogassa Önt a hosszú távú digitális transzformációs stratégiájában.

 • A nyomtatás transzformációja a digitális folyamat szolgálatában

  A nyomtatás átalakítása a hibrid munkahely által támasztott követelményeknek való megfelelés érdekében.

 • KAPCSOLAT

  Vitassák meg, hogyan gyorsíthatják fel a vállalkozást