CIKK

Egyszerű, megbízható, gyors: Hogyan segít nyomtatási portfóliónk vállalkozása termelékenységének növelésében?

A termelékenység kérdése

Az apróbb késések könnyedén felhalmozódnak. Egy átlagos munkanap során mindannyian találkozunk olyan technológiai problémákkal, amelyek hátráltatják a munkánkat. Ilyen például, amikor próbáljuk megérteni valaminek a működését, arra várunk, hogy valami betöltsön, valamilyen hibát próbálunk elhárítani, illetve egy frissítésre vagy az informatikai csapat válaszára várunk. Szervezetének olyan technológiára van szüksége, amelynek segítségével az alkalmazottak a lehető leghatékonyabban végezhetik el a munkájukat. Ami a dokumentumkezelést illeti – legyen szó akár egy brosúra nyomtatásáról, akár egy nyugta szkenneléséről –, ez egyszerű, megbízható és gyors készülékeket jelent.

Ahogy a szervezetek egyre inkább igyekeznek alkalmazkodni az elosztottan tevékenykedő munkaerőhöz, fontos figyelembe venni a készülékek értékét. Talán nem a leglogikusabb megoldás, ha a központi irodában egy egész flottát tartunk fenn – ehelyett érdemes kevesebb készülékbe beruházni, amelyek nagyobb termelékenység biztosításával tesznek eleget a helyszíni igényeknek. A munkahelyi technológiák szakértőiként egy olyan portfólió kifejlesztésének szenteltük időnket, amely a termelékenységet helyezi a középpontba. Legújabb készülékeink, az imageRUNNER ADVANCE C5800 és az imagePRESS C170 sorozat mindezt a megosztott munkakörnyezetekben ülteti át a gyakorlatba.

Egyszerű felhasználói élmény

Portfóliónk tervezése során arra törekedtünk, hogy az egyes készülékek a lehető legegyszerűbb használatot, valamint egységes kezelőfelületet és felhasználói élményt nyújtsanak, függetlenül attól, hogy Ön melyik készüléket használja. Ezáltal az új technológiát egyszerűen elterjesztheti a dolgozók körében, akiknek egyetlen új funkció használatát sem kell elsajátítaniuk. A kezelőfelület egyszerűsége emellett azt is jelenti, hogy az alkalmazottak kevesebb időt veszítenek a funkciók közötti navigálással.

A célunk, hogy időt takarítsunk meg dolgozói számára a mindennapi tevékenységeknél, ezért készülékeink lehetővé teszik, hogy a csapatok parancsikonokat hozzanak létre a kezelői felületen, aminek köszönhetően a felhasználók gyorsan elérhetik a gyakran használt műveleteket. A gépi tanulás emellett azt is lehetővé teszi, hogy a készülékek megjegyezzék a preferált szkennelési, nyomtatási és befejező lehetőségeket, így a dolgozók értékes időt takaríthatnak meg azzal, hogy a rendszeresen elvégzendő feladatoknál nem kell minden alkalommal megadniuk az adatokat. Szeretnénk segíteni abban, hogy ne kelljen annyiszor megismételnie a szkennelési feladatokat, így a hibalehetőségek csökkentése érdekében innovatív szkennelési technológiát alkalmazunk. Legújabb irodai készülékünk speciális bevonatú üveggel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy por és szennyeződés rakódjon a szkennerre, a helytelen adagolást érzékelő funkció pedig még abban az esetben is megakadályozza a ferdén álló dokumentumok szkennelését, ha véletlenül egy tűzött dokumentumot helyezett be.

A termelékenység kérdése

Garantált megbízhatóság

Dolgozói a lehető leghasznosabban szeretnék tölteni az irodában töltött időt, így rendkívül fontos, hogy Ön garantálja a megfelelő üzemidőt, valamint biztosítsa, hogy a készülékek működjenek, amikor szükség van rájuk. A nyomtatás terén szerzett, nagy múltra visszatekintő szakértelmünknek köszönhetően az általunk kínált díjnyertes technológia minimalizálja a problémákat, és garantálja a készülékek megfelelő működését. Megbízható partnereként az esetlegesen felmerülő problémák hatékony kezelésében támogatásunkra és szolgáltatásainkra is számíthat.

Gyorsaság a mindennapos irodai feladatokhoz

Az imageRUNNER ADVANCE DX C5800 sorozat korszerű szkennelési és nyomtatási sebességet biztosít a megosztott munkahelyek számára, hogy a vállalkozás a lehető leghatékonyabban működhessen. Az akár 70 oldal/perces nyomtatási és 270 kép/perces szkennelési sebességet garantáló imageRUNNER ADVANCE DX C5800 sorozattal alkalmazottai gyorsan és hatékonyan végezhetik el munkájukat. A készülék vegyes hordozók esetében is hatékony szkennelést tesz lehetővé, így a dolgozók még gyorsabban végezhetnek a dokumentumok kötegelt szkennelésével.

Az intelligens szoftverfunkciók, például a többször is használható formátumok és a vonalkódadatok alapján történő automatikus fájlelnevezés megszünteti a dokumentumok elnevezése, feldolgozása és kollégákkal való megosztása során manuálisan elvégzendő műveletek szükségességét. Mivel az irodában kevesebben tartózkodnak, valószínűleg a központi hardvert sem használják olyan gyakran – így előfordulhat, hogy a készülékek gyakrabban lépnek alvó üzemmódba. Annak érdekében, hogy a dolgozóknak ne kelljen várakozniuk, a készülékek egy beépített, az alvó üzemmódból történő helyreállítást biztosító funkcióval is rendelkeznek, amely 4 másodperces gyorsindítási módot és 6 másodperces bekapcsolást biztosít.

Kreatív nyomtatás külső partnerek nélkül

Ha szűk határidővel kell előkészítenünk néhány dokumentumot egy ügyféllel való találkozóra, egy prezentációra vagy eseményre, a nyomtatási követelmények kiszervezése további idegeskedéssel és késésekkel járhat. Azáltal, hogy házon belül is kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathat, értékes időt takaríthat meg, és felkészültebb lehet. Számos olyan nyomtatót kínálunk, amelyek a mindennapi nyomtatási igények és a házon belüli kiváló minőségű nyomtatás terén egyaránt a segítségére lehetnek.

Legújabb készülékünk, az imagePRESS C170 sorozat mindkét kategória legjobb tulajdonságait biztosítja. Olyan technológiával büszkélkedhet, amely a mindennapos irodai feladatok gyors és hatékony elvégzésének biztosítása mellett a kreatívabb formátumok előkészítésének lehetőségét is garantálja. Ezzel a készülékkel áthidalhatja a szakadékokat, kibővítheti nyomtatási lehetőségeit, közben pedig elkerülheti a külső alvállalkozók bevonásával járó késéseket is. Mindez nem csupán pénzt takarít meg a vállalkozás számára, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy irodai látogatás keretében hatékonyan, saját kezűleg hozhassák létre a szükséges anyagokat.

A Canonnál biztosítani szeretnénk Önnek azt a technológiát, amelynek segítségével a feladatok a lehető leghatékonyabban végezhetők el – ezért is terveztük úgy a portfóliót, hogy Ön minden szakaszban időt takaríthasson meg. Jól tudjuk, hogy az apróbb késések felhalmozódnak, így a részletekre is odafigyeltünk: beépített innovatív szkennelési és nyomtatási technológiánk például csökkenti a manuális feladatok számát, növeli a hatékonyságot, és megkönnyíti a csapatok mindennapjait.

Fedezze fel, hogy az imageRUNNER ADVANCE DX C5800 sorozat hogyan biztosít megbízható termelékenységet a megosztott munkahely számára.

Vagy ismerje meg, hogy az imagePRESS C170 sorozat hogyan segít a professzionális nyomtatott anyagok hatékony, házon belüli nyomtatásában.

Kapcsolódó termékek és megoldások

További tájékoztatás

Bizonytalan abban, hogy melyik termékre van szüksége vállalkozása számára?

Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba