Canon Camera

Multifunkciós nyomtatók

imageRUNNER ADVANCE DX C478 sorozat

Gyors és produktív színes, A4-es multifunkciós nyomtatók, integrált felhőalapú szoftverrel és intelligens technológiákkal a biztonságos kollaboráció érdekében.

 • 47 lap/perc (A4)

  Nyomtatási sebesség

 • 190 kép/perc (A4)

  Szkennelési sebesség

 • TPM 2.0

  Erősebb titkosítási technológia alapértelmezettként, a kritikus fontosságú adatok védelme érdekében

 • 25,6 cm

  Teljesen digitális színes érintőképernyő

 • Többfunkciós kazetta

  Egyszerű karbantartás és alkatrészcsere

 • Biztosítson vállalkozásának modern irodai megoldásokat a mobilitás, egyszerűség és csatlakoztathatóság tekintetében

  Alapozza meg digitális transzformációját egy multifunkciós nyomtatóval, mely megnyitja a dokumentum-digitalizálás és a digitális munkafolyamatok kapuját. A hardver és szoftver együttműködésének köszönhetően a nyomtató biztonságosan elérhető bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről.

  Optimális termelékenység

  Az intelligens technológiák nagy termelékenységet tesznek lehetővé azáltal, hogy felgyorsítják a nyomtatást és a dokumentumok digitalizálását, mindezt egyszerű munkafolyamatok mellett a megnövelt hatékonyság és jobb felhasználói élmény érdekében.

  Rendíthetetlen biztonság

  A titkosított SSD-n történő adattárolás, a TPM 2.0 technológia és a felhőben történő biztonsági mentés teljes körű biztonságot nyújt, míg a McAfee beágyazott vezérlés minimalizálja az eszköz külső támadásokkal szembeni sebezhetőségét.

  Egyszerű karbantartás

  A fogyóeszközök élettartamára vonatkozó előrejelzésekkel, a felhasználóknak szánt karbantartási videókkal és a Canon többfunkciós tonerkazettájával az eszköz karbantartása még sosem volt egyszerűbb.

  Fejlett felhőalapú csatlakozási lehetőségek

  A felhőalapú uniFLOW Online Express az alapfelszereltség részét képezi, és biztonságos együttműködést, valamint hozzáférést biztosít az újra felhasználható dokumentum-formátumokhoz bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközön.

  Kompakt kialakítás

  Kialakításának köszönhetően ez a kis helyigényű, kompakt A4-es eszköz elfér az íróasztalon, így értékes teret szabadít fel a padlón, és kiválóan illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe.

  Környezettudatos működés

  A csendes működésnek és a kedvezőbb energiafelhasználás által csökkentett költségeknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fenntartható hibrid munkakörnyezetbe.

  Termékcsalád

  Hozzon létre optimális nyomtatási környezetet hibrid munkahelye számára, nagy fokú termelékenységgel és fejlett biztonsággal rendelkező A4-es multifunkciós nyomtatók segítségével.

  Tartalom letöltése

  Tudjon meg többet arról, hogy miért a Canon imageRUNNER ADVANCE DX C478 az ideális partner a digitális transzformációhoz.

  Szeretne többet megtudni erről a termékről?

  Fedezze fel, hogyan teheti jövőbiztossá vállalkozását innovatív technológiák és okos szoftverek segítségével.

  A sorozat termékei

  Okos, színes, A4-es multifunkciós nyomtatók helytakarékos és fenntartható kivitelezéssel a hibrid munkakörnyezetek kiemelkedő produktivitása érdekében.

  Funkció

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX C478i

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX C478iZ

  Nyomtatási sebesség

  47 lap/perces (A4) nyomtatási sebesség

  47 lap/perces (A4) nyomtatási sebesség

  Szkennelési sebesség

  190 kép/perces (A4) szkennelési sebesség (kétoldalas)

  190 kép/perces (A4) szkennelési sebesség (kétoldalas)

  Szoftver

  uniFLOW Online Express

  uniFLOW Online Express

  Biztonság

  Titkosított SSD
  TPM 2.0

  Titkosított SSD
  TPM 2.0

  Fogyóeszközök

  Többfunkciós tonerkazetta

  Többfunkciós tonerkazetta

  Utófeldolgozási lehetőségek

  Tűzés: 30 lap (60–90 g/m²) Ofszet

  Kapcsolódó termékek és megoldások

  Fedezze fel az imageRUNNER ADVANCE DX szélesebb portfólióját, és tekintse meg a Canon folyamatosan fejlődő eszközeit és technológiáit, amelyek jövőbiztossá alakítják vállalkozását.

  További tájékoztatás

  A digitális transzformáció jegyében

  A vállalkozások jövője digitális. Fedezze fel a Canon imageRUNNER ADVANCE hagyományain alapuló, intelligens eszközök új generációját, melyek bővítik és továbbfejlesztik üzleti lehetőségeit: ez a Canon imageRUNNER ADVANCE DX.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Garantált biztonság

  A teljes körű védelem dokumentumai, hálózata és eszköze számára mindenre kiterjedő biztonsági funkciók által – beleértve a McAfee Embedded Control szoftvert is – teljes nyugalmat biztosít Önnek.

  Szeretne többet megtudni erről a termékről?