Canon i-SENSYS MF630 Series

Canon MF630-as sorozat

Számos funkcióval, 12,7 cm-es érintőképernyővel és innovatív Alkalmazáskönyvtárral ellátott multifunkciós színes lézernyomtatók kis- és középvállalkozások számára.

Gyors és hatékony színes lézernyomtatás kompromisszumok nélkül

A modern színes technológiával, érintőképernyővel, egyutas, kétoldalas beolvasási funkcióval és kiemelkedő nyomtatási sebességgel rendelkező új MF630-as sorozat tulajdonságai egy modern kisvállalkozás minden igényét kielégítik.

Adatlap

i-SENSYS MF630 Series

Felhasználóbarát és hatékony, színes multifunkciós lézernyomató-sorozat rengeteg, kisvállalkozások számára tervezett funkcióval.

Videó megtekintése

uniFLOW Online Express

Vegye át az irányítást nyomtatáskezelési feladatai és költségei felett – optimalizálja Canon eszközeit egy biztonságos felhőalapú megoldással. A legújabb Canon irodai készülékekkel elérhető uniFLOW Online Express szoftver megnöveli az Ön produktivitását, és maximalizálja befektetése megtérülését. Regisztráljon online, és frissítse meglévő készülékeit.

Brosúra megtekintése

Regisztráljon a uniFLOW Online Express szoftverre

colleagues discussing data

Canon MF631Cn

Egy sokoldalú és hatékony multifunkciós színes lézernyomtató 12,7 cm-es színes érintőképernyővel és mobilkompatibilitással. Tökéletes társ nagy teljesítményű, de kompakt megoldást kereső kisvállalkozások számára.

Canon MF633Cdw

Számos funkcióval ellátott multifunkciós színes lézernyomtató érintőképernyővel, termelékenységjavító kétoldalas nyomtatással és vezeték nélküli közvetlen csatlakozással. Ideális választás problémamentes integrációt és fenntarthatóságot kereső kisvállalkozások számára.

Canon MF635Cx

Modern multifunkciós színes lézernyomtató kisvállalkozások termelékenységének javításához. Számos funkciót tartalmaz, többek között a 12,7 cm-es érintőképernyőn keresztül történő vezérlést, a gyors, kétoldalas szkennelést, a kétoldalas nyomtatást és az innovatív Alkalmazáskönyvtárat is.

Awards

Tartozékok

Fogyóeszközök

3 Éves Kiterjesztett Garancia

A három éves garancia által nyújtott nyugalomnak köszönhetően csak az üzletre kell figyelnie.

További információ

3YW