MÁR NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

CANON TERMÉKARCHÍVUM

Nézd meg termékarchívumunkat a további információért és támogatásért a már nem forgalmazott terméktípusokkal kapcsolatban.
Egy gitáron játszó nő egy külső mikrofonnal és Canon Tripod Grip HG-100TBR állványmarkolattal ellátott Canon PowerShot V10 kamerára néz, amely vele szemben, egy alacsony asztalon lett elhelyezve.

A Canon már nem forgalmazott fogyasztói termékei

Információra vagy támogatásra van szüksége a már nem forgalmazott Canon termékével kapcsolatban? Böngéssz a Canon termékarchívumában, hogy megtaláld a terméked kategóriájához tartozó termékoldalt.
 • Nézd meg a fényképezőgépek archívumát a további információért és támogatásért a már nem forgalmazott kompakt, DSLR és tükör nélküli fényképezőgép-típusokhoz.

 • Nézd meg az objektívek archívumát a további információért és támogatásért a már nem forgalmazott Canon objektívekkel kapcsolatban.

 • Nézd meg a nyomtatók archívumát a további információért és támogatásért a már nem forgalmazott Canon nyomtatókkal kapcsolatban.

Legújabb termékek

 • RF és RF-S objektívek

  Az RF objektívek jobb minőségű és gyorsabb felvételkészítést és EOS R fényképezőgéphez optimalizált teljesítményt kínálnak. A gyors és nagy fényerejű objektívek egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így még kiválóbb intuitív vezérlést tudnak nyújtani.

 • Tükör nélküli fényképezőgépek

  Kompakt vázba ültetett, cserélhető objektívekkel rendelkező, egyszerűen hordozható, tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon technológiák legjobb tulajdonságait.

 • Otthoni nyomtatók

  Kiváló eredményeket garantáló, funkcionális és stílusos otthoni fotónyomtatók és multifunkciós készülékek.

 • Tinta, toner és papír

  Az eredeti Canon tintát, tonert és papírt úgy tervezték, hogy azok tökéletes harmóniában működjenek együtt Canon nyomtatóddal.

KÉSZEN ÁLLUNK A SEGÍTSÉGRE

Segítség és támogatás

Rendelkezésre állunk kérdései megválaszolásához, a problémák megoldásához és ahhoz, hogy a megfelelő helyre irányítsuk, amennyiben javításra van szükség.