eos6d

Milyen típusú videorögzítő eszköz a legjobb választás a videóidhoz?

Találd meg azt a videorögzítő eszközt, amellyel a legjobban fejezheted ki a kreatív történetmesélés iránti szenvedélyedet.

Minőség és opciók

A Canon fényképezőgépeivel és videokameráival mindig kiváló minőségű felvételeket készíthetsz. Összefoglaltuk a különböző opciók nyújtotta főbb előnyöket, hogy könnyebben megtalálhasd a számodra ideális készüléket.

eos 80d

LEGRIA

Multifunkciós videorögzítő eszközök családoknak és profiknak egyaránt.

legria hf g40 right side

Filmkészítésre tervezve

A LEGRIA kompakt videokamerák átfogó megoldást kínálnak a családok és a profik számára egyaránt. Ezeket a készülékeket kifejezetten videorögzítéshez terveztük, és olyan funkciókkal láttuk el, mint a kényelmes markolat, az egyenletes eredményeket biztosító képstabilizátor, a változtatható képszögű képernyő és a kiváló minőségű beépített mikrofon.

lifestyle mike boyd

Hosszú felvételi idő

Milyen hosszú felvételeket szeretnél készíteni? A LEGRIA termékcsalád készülékei a rendkívül hosszú rögzítési időnek köszönhetően ideális választást jelentenek sportesemények, színházi előadások, koncertek stb. rögzítéséhez. Az EOS, az IXUS és a PowerShot termékcsaládot rövidebb kreatív videók készítéséhez javasoljuk.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

DSLR és tükör nélküli fényképezőgépek

A legnagyobb kreatív szabadságot a cserélhető objektíves EOS fényképezőgépek biztosítják.

eos 80d

Kreatív vezérlés

Az EOS DSLR fényképezőgépek és az egyszerűen hordozható, tükör nélküli (MILC) fényképezőgépeink a cserélhető objektívek széles választékának és a nagy méretű APS-C vagy Full Frame érzékelőknek köszönhetően még egyedibb és könnyebben szabályozható videorögzítést tesznek lehetővé. Találd meg a neked megfelelő objektívet, és készíts gyönyörű felvételeket mozifilmhatású mélységélességgel.

m6 lifestyle

A legjobb minőségű állóképek

Az EOS fényképezőgépek videók és állóképek készítéséhez egyaránt kimagasló képminőséget biztosítanak. Egyszerűen válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő vázméretet – egy könnyen hordozható, tükör nélküli EOS készüléket vagy egy kényelmes kezelést biztosító, teljes méretű EOS DSLR vázat.

eos 80d tech

PowerShot és IXUS

Fix zoomobjektíves kompakt fényképezőgépek, amelyeket bárhová könnyedén magaddal vihetsz.

powershot g7 x mark ii frt

Fantasztikus funkciók videókhoz és állóképekhez

A Canon kompakt PowerShot SX és IXUS fényképezőgépei egyszerűen használhatók és a legkisebb táskában vagy akár a zsebedben is könnyedén elférnek – így ideális megoldást jelentenek az út közben készített videókhoz. Emellett az állóképekhez tervezett számos funkciójuk (például a nagy zoomátfogás) a videókhoz is kiválóan használható.

powershot g3 x sample

Hordozható teljesítmény vlogoláshoz

A PowerShot G sorozat zsebméretű fényképezőgépei az 1.0 típusú vagy nagyobb érzékelőknek köszönhetően kiváló minőségű, kis mélységélességű felvételek készítését teszik lehetővé. A PowerShot G7 X Mark II emellett a különböző szögekből történő egyszerű videorögzítés érdekében felhajtható képernyővel is el van látva, így ideális megoldást jelent a vloggerek számára.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

További segítségre van szükséged?

Tudj meg többet a LEGRIA HF-G sorozatú videokamerákról és a 4K és HD felbontású felvételkészítés különbségeiről.