SZOFTVER

Canon Video Enhancement Software 1.0 verzió

Javítsd a videominőséget a Canon professzionális Video Enhancement Software programjával, amely élesebb és tisztább valós idejű videófelvételt biztosít.

LÁSD A LÁTHATATLANT

A Canon nagy érzékenységű kameráival, gyenge fényviszonyok mellett készített felvételekből a kis számítógépen futó szoftverrel valós időben emelheted ki a tiszta részleteket. Kijavítja a zaj által okozott képveszteséget, és hihetetlenül színes eredményt biztosít. A gyenge megvilágítású alkalmazások közé tartozik a határ- és part menti megfigyelés, valamint a létesítmények infrastruktúrájának megfigyelése.

 • Valós idejű videofeldolgozás

  Valós időben, minimális késleltetéssel dolgozza fel a videót. A szoftver egy kis méretű házban elhelyezkedő számítógépen fut, amely közvetlenül feldolgozza a kamerából kapott 3G/HD-SDI videofolyamot.

 • Homályosság leküzdése beállítható lépésekben

  Használd a szoftver homályosságkompenzációs funkcióját a párás vagy ködös körülmények által előidézett homályosság hatásainak csökkentésére, és állítsd be lépésekben a megfelelő fokozatra. Ezzel a funkcióval növelheted a téma kontrasztját, így az könnyebben azonosítható lesz.

 • Hozd ki a legjobbat a sötét és világos területekből is

  Fokozd az erős fényben vagy rendkívül sötét helyeken készített képek tisztaságát Az ilyen körülmények között kialakuló kontrasztvesztéssel létfontosságú információkat veszíthetsz el, ami akadályozza a téma azonosítását. A szoftver ezt úgy küszöböli ki, hogy a kritikus fényerősségű területeken kijavítja kiégett világos részeket, illetve felderíti az árnyékba boruló területeket.

 • Kevesebb zaj, több részlet

  A kompatibilis Canon nagy érzékenységű kamerákról1 a tömörítetlen 3G/HD-SDI videót közvetlenül importálhatod a szoftverbe, hogy tiszta, részletgazdag, és alacsony zajszintű felvételeket kapj. A Canon nagy ISO-érzékenységű képérzékelői és a mélytanulásos technológia együttes használata kivételesen tiszta eredményeket biztosít.

VALÓS IDEJŰ ZAJCSÖKKENTÉS

Hasonlítsd össze a feldolgozatlan Full HD videóból származó képkocka és a Canon Video Enhancement Software 1.0 verziójú programmal valós időben feldolgozott Full HD képkocka minőségét.

Video Enhancement Software
Video Enhancement Software

A következő kamerák kompatibilisek a Canon Video Enhancement Software 1.0 verziójával:

MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105EF

Operációs rendszer
Linux operációs rendszer, Windows rendszerű számítógép a böngészőben történő beállításhoz
 • Felbontás

  1920 × 1080

 • Mintavételezés, bitmélység

  YCbCr 4:2:2, 10 bit

 • Videokimeneti formátum

  59,94P, 59,94i, 50,00P, 50,00i, 29,97P, 25,00P

 • Interfész

  3G/HD-SDI

 • Kimeneti képfrekvencia (zajcsökkentés funkció)

  Max. 29,97 kép/mp (ha a javítási terület be van állítva).
  Max. 14,98 kép/mp (ha a javítási terület nincs beállítva).

 • Videójavítás funkció

  Zajcsökkentés, sötét és világos területek kompenzálása, homályosságkompenzáció

Kapcsolatfelvétel a Canonnal

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?
Kérjük, töltsd ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretnéd, hogy a Canon termékszakértője felvegye veled a kapcsolatot.

Kapcsolódó termékek

 • Nagy érzékenységű fényképezőgépek

  MS-500 RENDKÍVÜL NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ FÉNYKÉPEZŐGÉP

  A rendkívül nagy érzékenységű fényképezőgép SPAD-érzékelővel nagy hatótávolságú biztonsági megfigyelést és felügyeletet tesz lehetővé akár gyenge fényviszonyok között is.
 • ME20F-SH

  Innovatív, teljes képmezős, Full HD videokamera, amely rendkívül kevés fény esetén is nagy teljesítményt nyújt és infravörös felvételkészítésre is alkalmas.
 • ME20F-SHN

  Ezzel a professzionális hálózati fényképezőgéppel akár teljes sötétségben is Full HD felbontású, színes videók készíthetők, mivel 2,26 MP-es, teljes képmezős CMOS-érzékelője a maximális értéket meghaladó, 4 milliós ISO-érzékenységet kínál.
 1. MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105 EF.
 2. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában).
  Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.