Multiple recording formats with high frame rates
alt text goes here

Többféle rögzítési formátum nagy képfrekvenciával

Rögzíts nagy képfrekvenciájú RAW-fájlokat opcionális CODEX CDX-36150 felvevővel, vagy készíts belső felvételeket ProRes vagy XF-AVC formátumokban a gyorsabb munkafolyamatok érdekében.

4,5K RAW-felvételkészítés

A 4,5K RAW-felvételkészítés az opcionálisan dokkolható CODEC CDX-36150 rögzítővel akár 120P felbontású 4K 10/12 bites RAW-, akár 240P felbontású 2K RAW-, illetve akár 60P felbontású 4K ProRes-felvételek rögzítését teszi lehetővé. V-rögzítésű vagy Gold Mount rögzítésű opcióval kapható az adott akkumulátorrendszernek megfelelően.

4.5K RAW recording

Belső ProRes vagy XF-AVC rögzítés

4K/UHD felbontású belső rögzítés CFast 2.0™ kártyákra ProRes vagy XF-AVC formátumban, amelyek ezt követően transzkódolás nélkül professzionális NLE-rendszerekbe kerülnek, így kevesebb gyártási időre és pénzre van szükség.

Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

Nagy képfrekvencia

A C700 nagy képfrekvenciákkal, akár 4K/120P és 4,5K/100P sebességű 4K RAW-felbontással rendelkezik. Továbbá Full HD/2K esetén 120P, illetve 2K (vágás)/240P is lehetséges.

Proxy fájl- és relérögzítés

Egy SD-kártyanyílás révén lehetőség van 8 bites, 4:2:0 proxy fájlok XF-AVC formátumú rögzítésére az azonnali szerkesztéshez. Az SD-kártyára állóképek, metaadatok, menük és egyéb információk is rögzíthetők.

A kettős SD-kártyanyílással egyidejű biztonsági mentés, illetve relés belső felvételkészítés is megvalósítható.

Proxy file and relay recording

További előnyök