multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Többféle konfiguráció

Az új Cinema EOS kialakítás intuitív vezérlőelemekkel és beépített szerelőlappal teszi lehetővé az opcionális profi tartozékok felszerelését, így a kívánt felvételt többféle beállítással lehet elkészíteni.

Elsődleges Cinema kamera

Stúdió- és kézi beállításokhoz egyaránt használható, teljes méretű Cinema kamera beépített szerelőlappal a tartozékok egyszerű felszereléséhez és az egyensúly fenntartásához.

primary-cinema-camera

EF- vagy PL-bajonettzár

Canon EF-objektívek széles választéka (Cinema/Cine Servo és fotóobjektívek egyaránt), valamint a PL-objektívek használatának lehetősége vagy képessége Cooke/i-támogatással (objektívbajonett-csere szolgáltatási opcióval).

További információk

ef-pl-lens-mount

Televíziós konfiguráció

Az EF- és PL-bajonettekhez való, opcionális B4 bajonettadapter (MO-4E és MO-4P) a 12 érzékelős objektívcsatlakozóval együtt lehetővé teszi a televíziós 2/3" Servo objektívek kamerán keresztül történő be-/kikapcsolását és vezérlését.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Professzionális Full HD kereső

Az EVF-V70 egy kiemelkedő Full HD OLED kereső megtekintéssegéddel, hamisszín-funkciókkal, valamint szimulált HDR nézettel.

Gyorsan elérhető felhasználói felület

Az intuitív és ismerős felhasználói felülettel rendelkező, hatgombos, felhasználóbarát kezelőpanel gyors hozzáférését biztosít a kamera gyakran használt funkcióihoz.

Quick access user interface

Kamerát segítő kezelőpanel

Az opcionális OU-700 távvezérlő egység lemásolja a gyorsan elérhető felhasználói felületet, így a kamera megfelelő oldaláról, a hosszabbítókábel segítségével pedig akár 10 m-es távolságból teszi lehetővé a kamera asszisztensek számára a beállítások gyors módosítását.

Camera assistant control panel

A tartozékok kimenő teljesítménye

Gondoskodj a kamera elengedhetetlen tartozékainak tápellátásáról a kamera elülső részén található 12 V-os és 24 V-os kimenő teljesítményt biztosító csatlakozókkal.

Accessory power outputs

További előnyök