A felelősségteljes és
fenntartható üzleti viselkedés vállalati kultúránk szerves részét képezi.

A termék- és vegyianyag-biztonság, az etikus és fenntartható beszerzési gyakorlat, valamint a szabályozásoknak való megfelelés biztosítása érdekében hozott intézkedéseinkkel felelős üzleti választásnak számítunk.

Elkötelezettek vagyunk az emberi jogok tiszteletben tartása és a modern rabszolgaság megakadályozása iránt ellátási láncainkban.

CanonCircularEconomy_Final
Responsible business

Az emberi jogok tiszteletben tartása

Az emberi jogok, a munkaügy és a környezetvédelem területén követendő tisztességes gyakorlatok folyamatos biztosítása érdekében jelentést teszünk az éves fenntarthatósági teljesítményünkről az ENSZ Global Compact – a világ legnagyobb önkéntes vállalati fenntarthatósági kezdeményezése – felé, valamint a Felelősségteljes Üzleti Szövetség (Responsible Business Alliance) – a globális ellátási láncok vállalati társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett vezető iparági koalíciója – felé.

A TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ETIKÁJÁNAK ÉS MEGFELELŐSÉGÉNEK BIZTOSÍTÁSA

Az EMEA régióban az ENSZ Globális Megállapodásának büszke aláírói vagyunk, és a Canon csoport összes vállalata tagja a Felelős Vállalkozások Szövetségnek (RBA).
 • Partnerségek, így például az ENSZ Globális Megállapodása

 • Tagságok, így például a Responsible Business Alliance (Felelős Vállalkozások Szövetsége)

Lépj kapcsolatba fenntarthatósági csapatunkkal

Oszd meg a gondolataidat és kérdéseidet a fenntarthatósági csapatunkkal!

Megfelelőség és irányelvek

Fenntarthatósági stratégiánk a megfelelőségi és tanúsítási tevékenységek szilárd és hatékony alapjaira épül. A társadalmi és környezeti hatások kezelésének folyamatos javítását biztosító irányelveket is kidolgoztunk.

Az alábbi hivatkozásokon megtalálhatod valamennyi szabályozási és megfelelőségi dokumentumunkat.

További tájékoztatás

 • Sokszínűség, méltányosság és befogadás

  Ismerje meg, hogyan dolgozunk egy befogadó munkahely létrehozásán és egy sokrétű társadalom kialakításán egy méltányosabb világban.

 • Planet

  Capturing life in the wild to inspire change

  Canon Ambassador, Chris Fallows, has spent more than 30 years capturing wildlife and nature all around the world. Decades spent chasing these dramatic shots have made him an established and respected photographer – but they’ve also opened his eyes to the great dangers these species are increasingly exposed to.

 • The Tiny Forests enchanting communities

  All over the UK, small areas of land are being transformed into so-called ‘tiny forests’, bringing biodiversity and a little bit of magic to urban communities.

 • Finding safe harbour on the Isabelle ferry

  A passenger ferry is an unusual place to find a classroom. But for many Ukrainian refugees and their children, the Isabelle is not just a temporary accommodation: it’s a place to grow, learn, and inspire change.

 • Photography for sustainable development: Eliška SKY’s human sculptures point in the direction of change

  Eliška SKY’s exploration of the UN Sustainable Development Goals is a stunning and surreal interpretation of destruction, action, fear and hope.

 • Kapcsolódj be a közösségi oldalainkon zajló beszélgetésekbe

  KAPCSOLAT

  Kapcsolat

  Oszd meg a gondolataidat és kérdéseidet a fenntarthatósági csapatunkkal!