A fenntarthatóság a DNS-ünkben van

 • Kiállunk a termékbiztonságra, a környezetre és a vegyi anyagokra vonatkozó hatékony szabályozás szükségessége és betartása mellett.

 • Tiszteletben tartjuk az emberi jogokat és kezeljük a modern rabszolgaság kockázatát az ellátási láncainkon belül.

 • Támogatjuk és aktívan fokozzuk a munkaerő sokszínűségét, hogy biztosítsuk a megfelelő tehetségek vonzását és megtartását.
Canon Camera

A fenntarthatóság a DNS-ünkben van

Responsible business

Felelősségteljes üzleti tevékenység

Az emberi jogok, a munkaügy és a környezetvédelem területén követendő tisztességes gyakorlatok folyamatos biztosítása érdekében jelentést teszünk az éves fenntarthatósági teljesítményünkről az ENSZ Global Compact – a világ legnagyobb önkéntes vállalati fenntarthatósági kezdeményezése – felé, valamint a Felelősségteljes Üzleti Szövetség (Responsible Business Alliance) – a globális ellátási láncok vállalati társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett vezető iparági koalíciója – felé.

A Canon globális családjának része

Hozzájárulunk a Canon fenntarthatósággal kapcsolatos globális megközelítésének érvényre jutásához. A társadalmi problémák megoldására irányuló közös intézkedéseink a következők köré épülnek: jó állampolgárként való viselkedés, a környezet védelme és megőrzése, új érték teremtése, valamint a társadalmi problémák megoldása.

Canon Camera
Managed Print Services

A legjobbnak ítélt fenntartható teljesítmény

A fenntarthatósággal kapcsolatos teljesítményünknek köszönhetően már sokadik éve nyerjük el a népszerű EcoVadis arany szintű minősítését. A környezetre gyakorolt hatásaink kezeléséért a CDP-től „A”-listás minősítést kaptunk.

Megfelelőség és irányelvek

Fenntarthatósági stratégiánk az általunk „kiváló alapoknak” nevezett tényezők biztosításán alapul, amelyek a megfelelőség és a tanúsítás minden releváns területére kiterjednek. Emellett különböző szabályzatokkal biztosítjuk a társadalmi és környezeti hatások általunk történő kezelésének folyamatos javítását:

További tájékoztatás

 • Empowering young People

  Lehetőségek biztosítása a fiatalok számára

  Felvértezzük a történetmesélők következő generációját.

 • Sustainability

  A környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése

  További információk arról, hogyan csökkentjük a környezetre gyakorolt hatásokat

 • Environmentally friendly products

  Nyomtatás

  Ismerd meg a tintasugaras technológiánk környezetvédelmi előnyeit.

 • KAPCSOLAT

  Kapcsolat

  Oszd meg a gondolataidat és kérdéseidet a fenntarthatósági csapatunkkal!