A következő generáció felvértezése

A történetmesélőknek hozzáférésre van szükségük az oktatáshoz és a felszereléshez, hogy tovább tanulhassanak és fejlődhessenek.
A Canon fiatalokat célzó programja olyan lehetőségeket biztosít, amelyek hozzájárulnak, hogy a leginkább rászorulók, a hátrányos helyzetű háttérrel rendelkező fiatalok és a fejlődő régiók közösségei történeteket dokumentálhassanak a számukra fontos társadalmi és környezeti kérdésekről.
Empowering young People

Fiatalok programja

A fiatalokat célzó programunkon keresztül több mint 5750 fiatal résztvevőhöz jutottunk el, akikkel több mint 50 jótékonysági partner – köztük a Plan International és a Wild Shots Outreach szervezet – bevonásával együtt dolgozunk Európa-, Közel-Kelet- és Afrika-szerte azért, hogy az iskolás és a közösségekben élő fiatalokat olyan készségekkel, eszközökkel és platformokkal ruházzuk fel, amelyek segítségével megoszthatják a történeteiket a világgal, valamint új lehetőségeket teremthetnek maguknak és másoknak is a közösségeikben.

A legújabb történetek

 • Az ENSZ Global Festival of Action fesztiválja

  A Canon a fiatalokat célzó programjának résztvevőivel együtt részt vesz az ENSZ Festival of Action fesztiválján, hogy bemutassa, a fotózás mekkora erővel ösztönzi és inspirálja a változást.

 • Csak rajtunk múlik...

  Hogy megmutassák, mire van szükség ahhoz, hogy a városuk biztonságosabbá váljon, a tizenévesek fényképezőgépekkel felszerelkezve elindultak Brüsszelbe, hogy elmeséljék a történeteiket.

 • Konfliktus idején

  Egy iraki iskola veszett oda a Ramádiban vívott csatában. Újjáépítése után a diákokat megtanították arra, hogyan meséljék el a történetüket fotózás segítségével.

 • Felvétel a Kruger jövőjéért

  A Kruger Nemzeti Parkban gyakori az orrszarvúak orvvadászata, de a Wild Shots Outreach küzd a változásért azáltal, hogy helyi fiatalokat tanít arra, hogyan meséljenek történeteket a fényképezőgépeikkel.

 • További tájékoztatás

 • Miraisha

  A jövő szakembereit képezzük Afrika-szerte.

 • Nyomtatás

  Ismerd meg a tintasugaras technológiánk környezetvédelmi előnyeit.

 • A környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése

  További információk arról, hogyan csökkentjük a környezetre gyakorolt hatásokat

 • KAPCSOLAT

  Kapcsolat

  Oszd meg a gondolataidat és kérdéseidet a fenntarthatósági csapatunkkal!