PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050 sorozat

Hozza ki a legtöbbet minden egyes képből ezzel a kiváló minőségű nyomtatóval. A legigényesebb fotósok igényeit is kielégíti.

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Kompakt, kifinomult és rendkívüli teljesítményű

Lenyűgöző nyomtatási minőség, továbbá számos csatlakoztatási lehetőség. A PIXMA TS9050 sorozatú készülék funkciók teljes körével rendelkező színes fényképnyomtató, szkenner és másoló 12,6 cm-es (5") érintőképernyővel: mindez elegáns, kompakt külső mögött

Elegáns, kompakt kialakítás

Élvezze az újratervezett kialakítást, mely kb. 29%-kal kisebb az előző modellekhez képest.* Egyszerű, letisztult vonalak, megmunkált felszín, valamint helytakarékos horizontális kialakítás, amely jól passzol bármilyen belső dekorációhoz. A PIXMA TS9050 sorozatú nagyszerű nyomtatókkal gyönyörű képeket készíthet.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Gyors és könnyen kezelhető

Az automatikus papírkiadó tálcával, az előlappal és a duplapapír-adagolóval gyorsabban és gazdaságosan nyomtathat. A nagy, 12,6 cm-es érintőképernyőn könnyen hozzáférhet számos funkcióhoz, az alapszintű nyomtatási és szkennelési funkciótól egészen a fényképek SD-kártyáról történő nyomtatásáig.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Kreatív fényképezés

Tegye a fényképezőgéppel készített képeket még jobbá a képernyőn megjelenő kreatív fényképszűrőkkel, valamint alkalmazzon gyorsan és egyszerűen közösségi média stílusú fényképszűrőket az SD-kártyán található képek esetében a PIXMA TS9050 sorozatú készülék érintőképernyőjéről. Az eredeti kép és a szerkesztett kép egymás mellett is megtekinthető nyomtatás előtt, ezzel biztosítva, hogy Ön elégedett legyen az eredménnyel.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Egyszerű csatlakozás

Egyszerűen nyomtathat fotólabor-minőségű fényképeket és szöveges dokumentumokat bárhol Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS és Windows 10 Mobile segítségével. A PIXMA Cloud Link felhőalapú szolgáltatásokból is lehetővé teszi a nyomtatást, míg az NFC funkcióval ellátott androidos eszközökön egy érintéssel nyomtathat és szkennelhet. A felhőbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

A Canon PRINT alkalmazáson, illetve a PIXMA TS9050 sorozatú nyomtató érintőképernyőjén keresztül elérhető PIXMA Cloud Link használatával olyan népszerű közösségi oldalakról és felhőalapú szolgáltatásokból nyomtathat, mint a Facebook, a Google Drive és a Dropbox. Az Instagramhoz is hozzáférhet, ahonnan kinyomtathatja fotóit a Canon 13×13 cm-es, négyzet alakú, fényes papírjaira.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Kitűnő teljesítmény

A PIXMA TS9050 sorozat javított nyomtatófej-technológiájának és a 6, színenként cserélhető patronnak köszönhetően (a szürkét is beleértve) kisebb a szemcsésedés, és emlékeit kiváló minőségben nyomtathatja ki.

Gazdaságos nyomtatás

Az automatikus ki-/bekapcsolásnak köszönhetően a nyomtató azonnal használatra kész. A nagy kapacitású Canon XL méretű tintakazettákkal a hagyományos kazettákhoz képest oldalanként akár 30%-os költségmegtakarítást érhet el, valamint papírt is spórolhat az automatikus kétoldalas nyomtatás révén.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Műszaki adatok

icon

Wi-Fi

Vezeték nélküli használat és megosztás

Smartphone and Tablet print

Nyomtatás okostelefonról és táblagépről

Canon PRINT alkalmazás

5.0 Type 12.6cm TFT

Nagy méretű, 12,6 cm-es érintőképernyő

Könnyen kezelhető nyomtatófunkciók

Creative Filter

Kreatív szűrők

Kreatív szűrők alkalmazása az érintőképernyő segítségével

2 way

Duplapapír-adagoló

Normál és fotópapír egyidejű betöltése

6 Single Inks

6, színenként cserélhető patron

Csak a kifogyott tintát cserélje ki.

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe

Memory Card

SD-kártya

Nyomtatás SD-memóriakártyáról

A részletes műszaki leírás megtekintése

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

A doboz tartalma

Nyomtasson és szkenneljen könnyedén dokumentumokat, valamint fényképeket ezzel a kiváló minőségű és kompakt otthoni nyomtatóval.

• Multifunkciós készülék – PIXMA TS9050 sorozat

• Kezdő tintapatronok

• Tápkábel

• Telepítő CD-ROM

• Kézikönyvek

Canon PIXMA TS9050 sorozat
Értékelések

Kapcsolódó termékek

Tartozékok

Hozzon ki még többet Canon nyomtatójából!

A közösségi oldalaktól és a felhőalapú nyomtatástól kezdve egészen az albumokig és pop-up képeslapokig. Fedezze fel az Önben rejlő kreativitást Canon Print alkalmazásunkkal és Creative Park szoftverünkkel.

*Az előző MG7700 sorozatú modellel összehasonlított mennyiség a nyomtató vázába visszatolt elülső papírkazettával, hátsó tálcával és kiadótálcával. Ha az elülső papírkazettába az A4/LTR méretű papír van betöltve, a kazetta egy része ki fog állni a kezelőpanelből (35 mm – PIXMA TS9050 sorozat).