Otthoni nyomtatók

PIXMA TR8550

Műszaki adatok

Műszaki adatok

 • Notification Image

  Wi-Fi és Ethernet

 • Notification Image

  Canon PRINT alkalmazás

 • Notification Image

  5, színenként cserélhető tinta

 • Notification Image

  10,8 cm-es érintőképernyő

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  PIXMA cloud link

 • Notification Image

  Duplapapír-adagoló

 • Notification Image

  20 lapos automatikus dokumentumadagoló

Részletes műszaki adatok

A nyomtató műszaki jellemzői

Tintapatron és kapacitás

Papírtámogatás

A lapolvasó műszaki jellemzői

A másoló műszaki jellemzői

Fax jellemzői

Interfész

Csatlakoztathatóság

Szoftver

Fizikai jellemzők

A műszaki adatok értesítés nélkül megváltozhatnak.

A nyomtatási sebesség a rendszerkonfiguráció, a csatlakozás, a használt szoftver, a dokumentum bonyolultsága, a nyomtatási üzemmód, az oldal telítettsége, a felhasznált papírtípus stb. függvényében változhat.

A beolvasási sebesség függ a rendszer konfigurációjától, a csatlakozástól, a szoftvertől, a beolvasási mód beállításaitól, a dokumentum méretétől stb.

A másolási sebesség a dokumentum összetettsége, a másolás módja, az oldal telítettsége, a felhasznált papír típusa stb. függvényében változhat, és nem veszi figyelembe a bemelegedési időt.

A tintakapacitás a szöveges dokumentumok/fényképek nyomtatása, a felhasznált alkalmazásszoftverek, a nyomtatás módja és a felhasznált papír minőségének függvényében változhat. További információ: www.canon-europe.com/ink/yield

Az egyes márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei.

 1. A tintacseppek minimum 1/4800 hüvelyk sűrűségű osztással helyezkedhetnek el.
 2. A dokumentumnyomtatási sebességek az alapértelmezett normál módban történő, irodai kategóriás nyomtatásra vonatkozó, az ISO/IEC 24734 szabvány alapján mért ESAT-értékek átlagai.
 3. A dokumentumnyomtatási sebességek az alapértelmezett normál módban történő, irodai kategóriás nyomtatásra vonatkozó, az ISO/IEC 24734 szabvány alapján mért ESAT-értékek átlagai.
 4. A fényképnyomtatási sebesség az alapértelmezett beállításra vonatkozik: ISO/JIS-SCID N2 mintázat nyomtatása Photo Paper Plus Glossy II papírra. Nem tartalmazza ugyanakkor a gazdaszámítógép adatfeldolgozási idejét.
 5. A színes dokumentumbeolvasás sebességét az ISO/IEC 29735 Target A szabvány alapján mérték. A beolvasási sebesség a szkenner-illesztőprogram Beolvasás gombjának megnyomása és a képernyőn megjelenő állapotkijelző kikapcsolása közötti időtartamra vonatkozik. A beolvasási sebesség függ a rendszer konfigurációjától, a csatlakozástól, a szoftvertől, a beolvasási mód beállításaitól, a dokumentum méretétől stb.
 6. Optikai felbontás alatt a maximális hardveres mintavételi felbontás értendő, az ISO 14473 szabvány alapján. Az optikai felbontásos beolvasás csak TWAIN illesztőprogram használata esetén elérhető.
 7. A faxolás átviteli sebességét az ITU-T 1. sz. táblázata alapján állapították meg a fekete-fehér faxolásra vonatkozóan, valamint a Canon színes fax standard tesztlapja alapján a színes faxolásra vonatkozóan. A tényleges átviteli sebesség a dokumentum összetettsége, a vételi oldal faxbeállításai és a vonal állapota stb. függvényében változhat.
 8. A faxolás átviteli sebességét az ITU-T 1. sz. táblázata alapján állapították meg a fekete-fehér faxolásra vonatkozóan, valamint a Canon színes fax standard tesztlapja alapján a színes faxolásra vonatkozóan. A tényleges átviteli sebesség a dokumentum összetettsége, a vételi oldal faxbeállításai és a vonal állapota stb. függvényében változhat.
 9. Wi-Fi frekvenciasáv: 2,4 GHz, Wi-Fi biztonság: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, rendszergazdai jelszó
 10. Az ISO/JIS-SCID N2 minta 10×15 cm méretű Photo Paper Plus Glossy II típusú hordozóra nyomtatásánál, alapértelmezett beállításokkal.
 11. Az ISO/JIS-SCID N2 tintasugaras nyomtatóval A4 méretű normál papírra másolásánál az alapértelmezett beállításokkal.