PIXMA Home Office Printers
alt text goes here

PIXMA
Otthoni irodai nyomtatók

Hatékony, csatlakoztatható, kiváló minőségű nyomtatók és multifunkciós készülékek otthoni irodák számára.

Intelligens üzleti megoldások

PIXMA otthoni irodai nyomtatóink üzleti igényeidtől függetlenül intelligens, hatékony és kiváló minőségű megoldást kínálnak.

Nyomtatók

Nagy teljesítmény

PIXMA otthoni irodai nyomtatóink és stílusos, kompakt multifunkciós készülékeink olyan praktikus funkciókat tartalmaznak, mint az automatikus dokumentumadagolók és a kettős papíradagolók, így maximális nyomtatási, másolási, szkennelési, illetve faxolási hatékonyságról gondoskodnak minimális költségek mellett.

High Productivity

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

Csatlakozási lehetőségek széles választéka, például Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet és SD-kártya-nyílások. Nyomtatás és szkennelés több számítógépen és okoseszközön keresztül a Canon PRINT alkalmazás segítségével.

Smart Connectivity

Modern szoftver

A Canon My Image Garden szoftvere számos eszközt ötvöz egyetlen egyszerű, könnyen használható felületen. Egyenesen felhőalapú szolgáltatásokba (például Dropbox vagy Evernote) olvashatja be a dokumentumokat azok egyszerű, biztonságos megosztása érdekében.

Cutting edge software

Csökkentsd a tintára és papírra fordított költségeket

A költséghatékony XL és XXL méretű tintapatronokkal ugyanannyi pénzért több oldalt nyomtathatsz. Takaríts meg papírt, és készíts professzionális megjelenésű, kétoldalas dokumentumokat az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével.

További információk

Hordozható nyomtató

Élvezd útközben is a minőségi A4 méretű nyomtatást a hordozható PIXMA nyomtatók segítségével. A 10×15 cm-es mobil fényképnyomtatáshoz válassz SELPHY nyomtatót.

Portable Printing

Hordozható nyomtatók

A3 méretű nyomtatás

Nyomtass A3 formátumban a A3-as PIXMA dokumentum- és fotónyomtatókkal. Válassz a speciális PIXMA professzionális fotónyomtatók közül a lenyűgöző minőségű fotókért.

A3 Printing

A3 méretű nyomtatás

Egyéb PIXMA modellek

Éld meg a történeted. Nyomtasd ki a történeted.

Az igazán fontos pillanatok fotólabor-minőségű képek formájában való megőrzése sosem volt ennyire egyszerű. Nyomtass otthon pár másodperc alatt.

További információk

Támogatás