Canon imagePROGRAF PRO-1000

Keltse életre képeit lenyűgöző, A2-es asztali nyomtatóval

A rendkívüli színeket és részletességet kínáló imagePROGRAF PRO-1000 A2 asztali nyomtatóval káprázatos minőségben nyomtathat. A speciális 12-tintás rendszer az eredetihez hűen kelti életre a képeket.

A papírra vetett tinta varázsa

Az alábbifilmeket megtekintve felfedezheti az imagePROGRAF PRO-1000 lenyűgöző képességeit, miközben a csúcsfotós és Canon felfedező Clive Booth elmeséli, hogyan kelti életre fotóit gyönyörű, nagy hatású nyomatokon keresztül. Clive Booth szerint egyszerűen arról van szó, hogy „varázslat van a papírra vetett tintában”.

Lenyűgöző képminőséget adhat vissza

Rendkívüli nyomtatási eredmények

Képeit magasabb szintre emelve kivételes eredményeket érhet el. A képek minőségének és egységének megőrzésével nyomataival lenyűgözheti ügyfeleit, és magabiztosan mutathatja be, majd adhatja el munkáját.

PRO-1000
PRO-1000

Elképesztő nyomtatás akár A2-es méretben is

Élvezze, hogy a megragadó, szegély nélküli képeket a minőség romlása nélkül, akár A2-es méretben is kinyomtathatja. Használja ki a gyors nyomtatással és pontos színvisszaadással járó előnyöket: a különböző hordozótípusoknak (fényes, matt és művészi papírok, valamint vászon) köszönhetően garantáltan olyan eredményhez juthat, amilyenhez csak szeretne.

Több részlet és szín, mint valaha

Az új LUCIA PRO 12-tintás rendszerrel a nyomtatás hűen visszaadja képeit. A LUCIA PRO új fejlesztésű mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre kerül, szélesebb színskálával és több részlettel mint valaha. A színek széles dinamikatartománya és a sötétebb területek részletei lehetővé teszik, hogy fotóinak legapróbb részletei is megjelenjenek a nyomatokon, 10×15 cm-es lapoktól A2-es méretig.

Javított fényvisszaverés és kevesebb bronzhatás

A Canon Chroma Optimizer tintatechnológiával fényes papírra nyomtatva egységesen fényes eredmények érhetők el. A kinyomtatott képre alkalmazva a Chroma Optimizer szabályozza a felszíni csillogást, ezáltal természetes színvisszaadást garantál a bevonatos nyomatoknak. Így mély feketeszín-sűrűséggel rendelkező, és nemkívánatos bronzhatás nélküli képek készülnek.

PRO-1000
PRO-1000

Kiváló fekete-fehér nyomatok

Fantasztikus, semleges árnyalatú fekete-fehér nyomatokat készíthet a LUCIA PRO tintarendszer négy speciális monokróm tintájával – fotófekete, mattfekete, szürke, fotószürke.

Nagyon gyors eredmények és könnyű használat

PRO-1000

Professzionális és funkcionális kialakítás

Az imagePROGRAF PRO-1000 nyomtató megörökölte az EOS-sorozat vörös vonalát, amely a kivételes minőség szimbóluma. A professzionális és funkcionális kialakítású asztali modell inspirálóan hat a professzionális és amatőr fotósokra egyaránt. A pontos tintakibocsátást a merev burkolat biztosítja, a kiegészítő kézi lapadagoló tálca pedig a nehezebb papírtípusokkal való munkát is lehetővé teszi.

Javított hatékonyság nagy mennyiségű nyomtatáshoz

A nagy kapacitású, 80 ml-es tintapatronoknak köszönhetően ritkábban kell tintát cserélni, a könnyedén kicserélhető karbantartó kazetta pedig növeli a nagy mennyiségű nyomtatás hatékonyságát. A nyomtató elején keresztül mind a 12 tinta egyszerűen betölthető a lebillenthető fedél alá.

PRO-1000

Tinta- és időtakarékos

Az exkluzív mattfekete és fotófekete fúvókák megakadályozzák a használt hordozótípus alapján történő váltás következtében fellépő tinta- és időpazarlást.

PRO-1000

PRO-1000

Zökkenőmentes folyamat az elejétől a végéig

Nyomtatási munkafolyamat Clive Booth Canon felfedezővel

PRO-1000

Rugalmas beállítások és színkezelés

A Canon Print Studio Pro beépülő modul új képernyő-elrendezésének köszönhetően a nyomtató, a papír, az elrendezés és a színbeállítások egyszerűbben megadhatók, és a lehető legjobb minőségű nyomatok érhetők el. Rögzítheti kedvenc beállításait is, amelyekkel kényelmesen dolgozik, és bármikor használhatja azokat. Az ICC-profil kiválasztását, a leképezési mód és a próbanyomtatást biztosító vadonatúj funkció használatát lehetővé tévő egyszerű mező a színkezelést minden eddiginél könnyebbé teszi.

Frissített Print Studio Pro beépülő modul

A Print Studio Pro beépülő modul a tökéletes munkafolyamat-kapocs a képek és a kész nyomatok között. A beépülő modul új „Kontrasztvisszaadás” funkciója kiváló részletességet ad a fotóknak, amelyek így hihetetlen részletgazdagsággal és tisztasággal lesznek nyomtathatók.

Megnövelt munkafolyamatbeli használhatóság

Javítson produktivitásán és hatékonyságán a vezeték nélküli és a felhőalapú csatlakozási lehetőségekkel. Egyszerűen csak töltse le a Canon PRINT alkalmazást iOS vagy Android rendszerű készülékére, vagy nyomtasson számítógépe vagy laptopja Wi-Fi kapcsolatán keresztül. A PictBridge-kompatibilis fényképezőgépekről Wi-Fi-n keresztül akár közvetlenül is nyomtathat.

PRO-1000

PRO-1000

A Canon „kristálytiszta” munkafolyamata

Az imagePROGRAF PRO-1000 lehetővé teszi a Canon EOS fényképezőgépek tulajdonosainak, hogy képeiket magabiztosan nyomtathassák ki az erre a célra készült fotó- és nyomtatószoftverek, a Digital Photo Professional és a Print Studio Pro beépülő modul segítségével. Az egyedülálló Canon beviteli-kimeneti munkamenet segítségével a felhasználók Canon EOS képeiket szerkeszthetik és kinyomtathatják, miközben megőrzik a fotók eredetileg megörökített részletességét és tisztaságát.

PRO-1000

Clive Booth, Canon felfedező nyomtatási tanácsai

Fotótár

Műszaki adatok

f1_8–2_8

Színtelítettség-optimalizálás

1,0 típusú CMOS ikonja

Felhasználóbarát színes kijelző

DIGIC 7

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Full HD 60p

Hosszú élettartamú pigmenttinta

Prints up to A2

Nyomtatás akár A2-es méretben

Micro ink droplets for precise print

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi és Ethernet-kapcsolat

Print plug-in for photo applications

Beépülő modul fotóalkalmazásokhoz

A doboz tartalma

Díjak

Ajánlatok neked