Canon imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000

Az asztali méretű nyomtató a profi fotósokat és a nagyratörő amatőröket egyaránt kiszolgálja. Lenyűgöző minőségű nyomtatás az akár A2-es méretű, 12 tintás rendszernek köszönhetően.

Előnyök

  • A professzionális, színes nyomatokkal magasabb szinten művelheti a fotózás művészetét
  • Nagyméretű nyomtatás akár A2-es méretben, kimagasló minőségben
  • A nyomtatás során hűen visszaadhatja a képek színeit és részleteit
  • Vezeték nélküli és felhőalapú csatlakozási lehetőség
  • Egyszerű nyomtatási munkafolyamat a Print Studio Pro beépülő modullal

Termékjellemzők

A(z) Canon imagePROGRAF PRO-1000 részletesebb megtekintése

Rendkívüli minőség


Képeit magasabb szintre emelve kivételes eredményeket érhet el. A fényképek minőségének és egységének megőrzése által a nyomatokkal lenyűgözheti ügyfeleit, és magabiztosan mutathatja be, majd adhatja el munkáját.

Nyomtatás akár A2-es méretben


Élvezze, hogy a megragadó képeket a minőség romlása nélkül, akár A2-es méretben is kinyomtathatja. Használja ki a gyors nyomtatással és a színkalibrálással járó előnyöket: a különböző hordozótípusoknak (fényes, matt és művészi papírok, valamint vászon) köszönhetően olyan eredményhez juthat, amilyenhez csak szeretne.

LUCIA PRO tinták


A Chroma Optimizer tintát is tartalmazó új, 12 tintás, pigmentalapú rendszerrel a nyomtatás hűen visszaadja képeit. A színek és részletek sötétebb területeken használható széles dinamikatartománya segít rögzíteni fotóinak minden finomságát és az új L-COA PRO képfeldolgozóval minderre 4×6-ostól A2-es méretig van lehetőség.

Vezeték nélküli nyomtatás


Javítson hatékonyságán és rugalmasságán vezeték nélküli csatlakozási lehetőségekkel. Egyszerűen csak töltse le a Canon Print alkalmazást iOS vagy androidos készülékére, vagy nyomtasson laptopja Wi-Fi kapcsolatán keresztül. A PictBridge-kompatibilis fényképezőgépekről Wi-Fi-n keresztül akár közvetlenül is nyomtathat.

Print Studio Pro


A Print Studio Pro szoftver elindítható olyan népszerű fényképszerkesztő szoftverekből, mint az Adobe Lightroom®, a Photoshop® és a Canon saját Digital Photo Professional szoftvere. A Print Studio Pro speciális funkciókkal, például előnézeti próbanyomtatással és színbeállítási opciókkal rendelkezik.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon imagePROGRAF PRO-1000 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

Nyomtatás akár A2-es méretben

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Hosszú élettartamú pigmenttinta

Színtelítettség-optimalizálás

Wi-Fi és Ethernet-kapcsolat

Felhasználóbarát színes kijelző

Beépülő modul fotóalkalmazásokhoz

imagePROGRAF PRO-1000 Értékelések

Díjak

Ajánlatok neked