Csökkentse a tintára fordított költségeket!

Csak eredeti Canon tinták használatával garantálható a kiváló minőségű, tartós és megbízható eredmény. A Canon eredeti nagy kapacitású XL kazettáival anélkül csökkentheti a tintára fordított költségeket, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén. További megtakarítás érhető el dupla és multi csomagok vásárlásával – ezek a praktikus csomagok kedvezőbb áron vásárolhatók meg, mintha külön-külön szerezné be a különböző termékeket.

top-banner.jpg

Akár 50% megtakarítás oldalanként az XL tintáknak köszönhetően

Akár 30% megtakarítás oldalanként az XL tintáknak köszönhetően

Az XXL kiszerelésű tintával akár 1000 oldal is kinyomtatható

XL kazetták

Többet nyomtathat kevesebbért

Az XL és XXL kiszerelésű PIXMA tintákkal számottevően több nyomat készíthető, mint a normál méretű kazettákkal, és ritkábban kell tintát cserélni: azok számára ideális, akik sokat nyomtatnak. Az eredeti Canon XL tinták csökkentik az egy oldalra eső költségeket, ami azt jelenti, hogy többet nyomtathat kevesebbért, és a minőség terén sem kell kompromisszumot kötnie.

XL-banner_XL.JPG
XL-banner_Multi.jpg

Multi csomagok

Kényelem és megtakarítás

A multi csomagok kettő vagy több különböző típusú kazettát tartalmaznak ugyanahhoz a nyomtatóhoz. Ezek a csomagok a leggyakrabban együtt használt tintákat tartalmazzák, így használatuk kényelmes és gazdaságos.

Dupla csomagok

Nagy mennyiségű nyomtatáshoz

A dupla vagy tripla csomagok két vagy három egyforma típusú tintakazettát tartalmaznak. Ezek a csomagok hihetetlen megtakarítást tesznek lehetővé. Főként azoknak ajánljuk, akik gyakran, illetve nagy mennyiségben nyomtatnak.

XL-banner_Twin.jpg

Az egy oldalra eső megtakarítás mértéke a Canon által ajánlott fogyasztói árak, valamint az XL tinták és a normál kapacitású tinták kapacitásának összehasonlítása (ISO/IEC 24711 standard) alapján került kiszámításra.