Csökkentse a tintára fordított költségeket!

top-banner.jpgCsak eredeti Canon tinták használatával garantálható a kiváló minőségű, tartós és megbízható eredmény. A Canon eredeti nagy kapacitású XL kazettáival anélkül csökkentheti a tintára fordított költségeket, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén. További megtakarítás érhető el dupla és multi csomagok vásárlásával – ezek a praktikus csomagok kedvezőbb áron vásárolhatók meg, mintha külön-külön szerezné be a különböző termékeket.

Akár 50% megtakarítás oldalanként az XL tintáknak köszönhetően

Akár 30% megtakarítás oldalanként az XL tintáknak köszönhetően

Az XXL kiszerelésű tintával akár 1000 oldal is kinyomtatható

XL-banner_XL.JPG

XL kazetták

Többet nyomtathatsz kevesebbért

Az XL és XXL kiszerelésű PIXMA tintákkal számottevően több nyomat készíthető, mint a normál méretű kazettákkal, és ritkábban kell tintát cserélni: azok számára ideális, akik sokat nyomtatnak. Az eredeti Canon XL tinták csökkentik az egy oldalra eső költségeket, ami azt jelenti, hogy többet nyomtathatsz kevesebbért, és a minőség terén sem kell kompromisszumot kötnöd.

XL-banner_Multi.jpg

Multi csomagok

Kényelem és megtakarítás

A multi csomagok kettő vagy több különböző típusú kazettát tartalmaznak ugyanahhoz a nyomtatóhoz. Ezek a csomagok a leggyakrabban együtt használt tintákat tartalmazzák, így használatuk kényelmes és gazdaságos.

XL-banner_Twin.jpg

Dupla csomagok

Nagy mennyiségű nyomtatáshoz

A dupla vagy tripla csomagok két vagy három egyforma típusú tintakazettát tartalmaznak. Ezek a csomagok hihetetlen megtakarítást tesznek lehetővé. Főként azoknak ajánljuk, akik gyakran, illetve nagy mennyiségben nyomtatnak.

Az egy oldalra eső megtakarítás mértéke a Canon által ajánlott fogyasztói árak, valamint az XL tinták és a normál kapacitású tinták kapacitásának összehasonlítása (ISO/IEC 24711 standard) alapján került kiszámításra.