Canon PIXMA MX925

PIXMA MX925

Nagy teljesítményű és hatékony 5 tintás multifunkciós készülék opcionális XL és XXL méretű tintákkal, Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal, valamint 35 lapos kétoldalas automatikus papíradagolóval. Speciális adathordozó-kezelés a 250 lapos papírtálcával, kétoldalas nyomtatással és közvetlen lemezre történő nyomtatással.

PIXMA MX925

Előnyök

 • Nagy teljesítményű és hatékony irodai multifunkciós készülék
 • 35 lapos kétoldalas automatikus dokumentumadagoló beolvasáshoz, másoláshoz és faxoláshoz
 • Gyönyörű nyomatok az XL kapacitású tintapatronokkal is használható, 5 külön tintapatronból álló rendszernek köszönhetően
 • Az opcionális XXL méretű monokróm tintával akár 1000 fekete-fehér oldalt is kinyomtathat.
 • Kényelmes, nagy kapacitású, 250 lapos papírtálca
 • Nagyméretű, felhasználóbarát, 7,5 cm-es (3,0") színes TFT-kijelző kétfunkciós kezelőpanellel
 • Gyors nyomtatás az ISO ESAT A4-es szabvány szerinti sebességgel: fekete-fehérben 15 kép/perc, színesben pedig 10 kép/perc
 • Nyomtatás okostelefonokról és táblagépekről, beolvasás okostelefonokra és táblagépekre. Apple AirPrint támogatás
 • Google Cloud Print támogatás és internetes nyomtatás PIXMA Cloud Link segítségével
 • Speciális adathordozó-kezelés: közvetlen nyomtatás lemezre és kétoldalas nyomtatás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MX925

Nagy teljesítményű és hatékony multifunkciós készülék


Ez a prémiumkategóriás, hálózatkész multifunkciós készülék mindenki számára megosztható hatékonyságot kínál. A Wi-Fi és Ethernet kapcsolatnak köszönhetően az irodában vagy otthonában bárhonnan nyomtathat, beolvashat, másolhat vagy faxolhat. Az Apple AirPrint támogatása közvetlen nyomtatást tesz lehetővé iPad és iPhone készülékről.

Magas szintű hordozókezelés


A 35 lapos, kétoldalas automatikus dokumentumadagoló segítségével automatikusan végezheti el nagyméretű kétoldalas dokumentumok beolvasását, másolását vagy faxolását. A nagy kapacitású 250 lapos tálcának köszönhetően kevesebb időt kell a papír betöltésével töltenie, míg az automatikus kétoldalas nyomtatással csökkentheti a felhasznált papír mennyiségét. A dupla első papírkazettáknak köszönhetően kényelmesen betölthet egyszerre kétféle hordozótípust is, a Direct Disc Print funkcióval pedig közvetlenül nyomtathat a nyomtatható lemezekre.

Gazdaságos, színenként cserélhető tintapatronok


A gazdaságosabb üzemeltetés érdekében ez a multifunkciós készülék 5, színenként cserélhető tintapatronnal rendelkezik, így csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. Az opcionális költségtakarékos XL és XXL méretű tintákkal többet nyomtathat, mint a normál méretűekkel, így ritkábban kell őket cserélni – tökéletes megoldás, ha sokat nyomtat. Az XXL méretű patronokkal akár 1000 oldal is kinyomtatható.

Kiváló minőség, gyors teljesítmény


A Canon FINE technológiája és az 1 pikoliteres tintacseppek akár 9600 dpi felbontású nyomtatást biztosítanak: ez kimagaslóan részletgazdaggá teszi a színes képeket és fotókat. Használja ki a fekete-fehér nyomtatás esetén 15 kép/perces, színes nyomtatás esetén 10 kép/perces sebesség előnyeit. Nyomtasson fotólabor-minőségű, 10×15 cm-es szegély nélküli fényképeket körülbelül 21 másodperc, vagy nyomtasson ki egy A4-es oldal mindössze 12 másodperc alatt.

PIXMA Cloud Link


A Google Cloud Print szolgáltatás segítségével a Google Dokumentumok szolgáltatásban létrehozott dokumentumokat, a Gmail fiókban küldött/kapott üzeneteket, fényképeket és PDF formátumú mellékletként kapott fájlokat is szinte bárhonnan kinyomtathatja. A PIXMA Cloud szolgáltatást közvetlenül elérve naptárakat készíthet, valamint letölthet levélpapírokat és egyéb sablonokat. Hozzon ki még többet nyomtatójából, és nyomtasson közvetlenül az internetről. Pillanatok alatt nyomtathat fényképeket a CANON iMAGE GATEWAY portálról.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


Élvezze a Canon Easy-PhotoPrint alkalmazás által teremtett rugalmasságot: nyomtasson mobilkészülékekről vagy olvasson be dokumentumokat rájuk az irodában bárhonnan. Az Apple AirPrint támogatása révén közvetlenül nyomtathat fényképeket, e-maileket, weboldalakat és más dokumentumokat az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékről.

Felhasználóbarát működtetés


Egy nagy, 7,5 cm-es, színes TFT-kijelző könnyíti meg a kiválasztott funkciók és az előnézeti képek megtekintését. A kétfunkciós kezelőpanel LED-es világítású, kétfunkciós gombokkal rendelkezik, amelyek a kiválasztott módnak megfelelően változnak, leegyszerűsítve a funkción belüli navigálást.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MX925 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Automatic multipage copying

Automatikus többoldalas másolás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Internet ready printer

Internetcsatlakoztatásra kész nyomtató

User-friendly colour display

Felhasználóbarát színes kijelző

Easy to use navigation panel

Egyszerűen használható navigációs panel

Productive

Hatékony

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

High resolution scanning

Nagy felbontású beolvasás

Superb photolab-quality print head

FAX

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

 • Multifunkciós nyomtató

 • Tintapatronok

 • Telepítő CD-ROM

 • Tápkábel

 • Telefonkábel

 • Matte Photo Paper MP101 (az automatikus nyomtatófej-igazításhoz)

 • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

AirPrint-Printers

Csatlakozási lehetőségek

A beépített Wi-Fi jóvoltából és az AirPrint-támogatásnak köszönhetően nyomtathat okostelefonról, táblagépről és Apple készülékekről.