Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Egyszerű nyomtatás, másolás, szkennelés és fax a felhőalapú nyomtatást lehetővé tévő multifunkciós készülékkel A Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi a funkciók megosztását több számítógép, valamint smart mobilkészülék között.

PIXMA MX535

Előnyök

  • Felhőalapú nyomtatást lehetővé tévő multifunkciós készülék nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkcióval
  • Integrált, 30 lapos automata dokumentumadagoló
  • Egyszerű megosztás az irodában Wi-Fi csatlakozás segítségével
  • Nyomtasson mobilkészülékekről és szkenneljen mobilkészülékekre a Canon PRINT alkalmazással.
  • PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print és Apple AirPrint támogatás

Termékjellemzők

A(z) Canon PIXMA MX535 részletesebb megtekintése

Prémium Wi-Fi multifunkciós fotónyomtató


Tegye hatékonyabbá otthoni irodája működését az elegáns, felhő alapú nyomtatást lehetővé tévő multifunkciós készülékkel, amely kiemelkedő minőségű nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkciót biztosít. A vezeték nélküli kapcsolat segítségével könnyedén megoszthat funkciókat több számítógép között. Kisméretű FastFront kivitele könnyebbé teszi a papírbetöltést és a festékkazetták cseréjét.

Nyomtatás smart mobilkészülékekről és felhőből


A PIXMA Cloud Link szolgáltatás segítségével kinyomtathatja fényképeit és dokumentumait felhő alapú szolgáltatásokból (pl. Evernote és Dropbox). Ehhez egyszerűen használja smart mobilkészülékét és a Canon PRINT alkalmazást. Ugyanez az alkalmazás otthoni irodája bármely pontján lehetővé teszi a nyomtatást smart mobilkészülékéről és a szkennelést smart mobilkészülékére. Emellett az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatások is támogatottak.

Kiváló minőség gyorsan


A Canon FINE tintakezelési technológiája bármikor gyors és kiemelkedő nyomtatást biztosít – az élénk és fényes ábráktól a jól olvasható üzleti dokumentumokig. Használja ki az A4 nyomtatási sebesség előnyeit: nyomtasson fekete-fehérben 9,7, színesben pedig 5,5 kép/perc sebességgel, és készítsen el egy A4-es színes másolatot kb. 24 másodperc, egy szegély nélküli 10×15 cm-es fényképet pedig körülbelül 46 másodperc alatt.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket!


Többet nyomtathat kevesebbért. A választható XL méretű festékkazettákkal számottevően több nyomat készíthető, és használatuk esetén ritkábban kell tintakazettát cserélni, így ideális azok számára, akik gyakran nyomtatnak – ráadásul oldalanként akár 50% megtakarítást is jelentenek a szabványos kazettákhoz képest. Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális kétoldalas dokumentumok készíthetőek, ráadásul kevesebb papírt fogyaszt.

Automatikus dokumentumadagoló


A maximális hatékonyság érdekében egy beépített, 30 lapos automatikus dokumentumadagoló gondoskodik a nagyméretű dokumentumok gyors és egyszerű beolvasásáról, másolásáról, illetve a faxolásáról. Az USB-port segítségével a beolvasott dokumentumokat közvetlenül az USB-memóriaeszközre mentheti.

Hozzáférési pont mód


A beépített Hozzáférési pont mód segítségével a nyomtató igény szerint vezeték nélküli hálózatot képes létrehozni, így közvetlenül, vezeték nélkül nyomtathat okostelefonjáról vagy táblagépéről, biztonságos vezeték nélküli hálózati hozzáférés nélkül is.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MX535 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Printing from cloud services

Nyomtatás felhőalapú szolgáltatásokból

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Automatic multipage copying

Automatikus többoldalas másolás

Scan to USB memory

Beolvasás USB-memóriaeszközre

FAX function

FAX funkció