Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

A PIXMA MP250 kompakt, megfizethető és egyszerűen használható multifunkciós készülék. Ötvözi a fotólabor minőséget a kiemelkedő dokumentum- és webes nyomtatással, valamint a sokoldalú másolással és lapolvasással.

Előnyök

  • Nyomtatás,másolás és lapolvasás
  • ISO sebesség 7,0/4,8 kép/perc fekete-fehér/színes ESAT
  • 4800 dpi nyomtatási felbontás és 2 pikoliteres tintacseppek
  • 10x15 cm fénykép 56 másodperc alatt*
  • Easy-WebPrint EX
  • 600 dpi lapolvasó automatikus lapolvasó üzemmódban
  • Önműködően nyíló kiadótálca
  • ChromaLife100+**

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MP250

Nyomtatás, másolás, beolvasás


A sokoldalú, mégis megfizethető PIXMA MP250 készülék elhozza otthonába a kiváló minőségű nyomtatás, beolvasás és másolás lehetőségét. Ideális dokumentumok nyomtatásához web- és laborminőségben is, tökéletes kezdő felhasználók, diákok és családok részére.

Reális dokumentumnyomtatási sebességek


A Canon támogatja az ISO-szabványon alapuló, egységes nyomtatási és másolási sebességmérést. Ez megkönnyíti a felhasználó igényeinek megfelelő PIXMA készülék kiválasztását a reális dokumentumnyomtatási sebességek alapján. A PIXMA MP250 készülék 7,0 kép/ perc ISO ESAT sebességet biztosít fekete-fehér dokumentumok esetén, és 4,8 kép/perc sebességet színesben.

Fotólabor minőség


A Canon szabadalmaztatott, 2 pikoliteres tintacseppeket alkalmazó FINE technológiája kiváló nyomtatási minőséget biztosít 4800x1200 dpi felbontás mellett. A fényképek lenyűgözően részletesek, ugyanakkor szemcsementesek. Míg a Canon FINE kazetták festékalapú tintákat használnak a tökéletes fotónyomtatáshoz, rendelkezésre áll egy kiegészítő fekete pigmenttinta, amely biztosítja a szövegek határozott körvonalú és éles megjelenését. A PIXMA MP250 készülékben a minőség sebességgel párosul. A 10 x 15 cm-es, szegély nélküli fényképek nyomtatása alapbeállítások mellett mindössze 56 másodpercet* vesz igénybe.

Intelligens funkciók és szoftver


A könnyen használható Easy-WebPrint EX szoftver segítségével egyszerűen vághatja, szerkesztheti és nyomtathatja az internetről származó adatokat: takarékoskodjon a papírral, készítsen több képből álló, egyetlen lapra összevágott kompozíciókat. Az Auto Photo Fix II egy speciális szoftver, amely képes a hétköznapi képhibák széles skálájának javítására, beleértve az alulexponálást is. A fejlett témaelemzés és az arcérzékelő technológiáknak köszönhetően a vörösszemhatáshoz hasonló problémák könnyedén kiküszöbölhetők. Egy kép különböző részeinek expozíciószintjeit a készülék a legjobb eredmény érdekében optimalizálja.

Hatékony beolvasás


Készítsen rendkívül pontos, élethű beolvasásokat 600 dpi felbontású CIS-lapolvasóval. Az automatikus lapolvasási mód automatikusan felismeri az éppen beolvasott anyag tulajdonságait - - legyen az szöveges dokumentum vagy egy fénykép - és elvégzi a beolvasást és a mentést a legmegfelelőbb beállításokkal.

Gyors és könnyen kezelhető


A gyorsindítás funkciónak köszönhetően, az MP250 másodpercek alatt üzemkész: nyomtat, másol és beolvas, amikor csak szeretné, szinte azonnal. Az önműködően nyíló papírtálca automatikusan kinyílik a nyomatok és másolatok összegyűjtéséhez.

Tartósabb, gyönyörű fényképek


A ChromaLife100+ rendszerrel** tartósabb, és még szebb fényképek készülnek. A PIXMA MP250 készülék, az eredeti Canon tinták és a meghatározott eredeti Canon fotópapírok örökre megőrzik az emlékeket.

* Lásd a műszaki leírást
** Lásd a www.canon-europe.com/chromalife100 weboldalon

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon PIXMA MP250 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.