Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Az elegáns multifunkciós készülékkel biztosítható a kiemelkedő minőségű nyomtatás, beolvasás és másolás. Az egyszerűen használható szoftver segítségével könnyedén kezelheti a webes nyomtatást, vagy a fényképek rendszerezését is.

PIXMA MP230

Előnyök

  • Multifunkciós készülék: nyomtatás, másolás és beolvasás
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Gyors dokumentum- és fotónyomtatás
  • Nyomtasson többet a választható nagy kapacitású tintapatronokkal!
  • Könnyű és hatékony webes nyomtatás
  • My Image Garden szoftver
  • Alkalmazás fényképek Facebookról történő nyomtatásához

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MP230

Kényelmesen használható multifunkciós készülék


A kényelmes FINE kazettarendszerrel működő, elegáns multifunkciós készülék ideális választás a mindennapos nyomtatáshoz, másoláshoz és beolvasáshoz. Az ISO ESAT A4-es nyomtatási sebességének (fekete-fehér esetén 7,0 kép/perc, színes esetén pedig 4,8 kép/perc) köszönhetően igazán nem kell sokat várni a nyomatok elkészültéig. Emellett körülbelül 14 másodperc alatt olvashat be színes A4-es dokumentumokat, és körülbelül 30 másodperc alatt készíthet színes másolatokat az A4-es dokumentumokról.

FINE minőség


A mindössze 2 pikoliteres tintacseppekkel működő, és 4800 dpi felbontásra is képes FINE nyomtatófejjel részletekben gazdag, minőségi nyomatok készíthetők. A ChromaLife100+ rendszert is magában foglaló hibrid tintarendszer gondoskodik arról, hogy a színek tartósan élénkek maradjanak, a szöveges rész pedig jól olvasható maradjon.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!


A költségtakarékos és nagy kapacitású PG-512 és CL-513 kazettákkal kevesebb pénzért többet nyomtathat. Ezekkel a kazettákkal számottevően több nyomat készíthető, mint a normál méretű kazettákkal, ezért használatuk esetén ritkábban kell tintakazettát cserélni, ami ideális azok számára, akik gyakran nyomtatnak.

My Image Garden


Az egyetlen eszközkészletben kényelmes fényképnyomtatást, beolvasást és online szolgáltatás-elérést is nyújtó szoftverrel teljesen kiaknázhatja a PIXMA készülékben rejlő kreatív lehetőségeket. Arcfelismerést is magukban foglaló fényképrendszerező funkciói segítségével a rég elfeledett fényképeket is megtalálhatja a számítógépen, és látványos új összeállítást nyomtathat belőlük.

Nyomtatás közvetlenül a Facebookról


A fényképek közvetlenül a Facebookról való nyomtatásával tetszetős emlékeket alkothat az arra érdemes pillanatokról. A Print Your Days alkalmazás segítségével kinyomtathatja saját és ismerősei Facebookon tárolt fényképeit, és tetszetős kollázsokat készíthet belőlük.

Fényképek nyomtatása videókból


A Full HD videonyomtatás funkció segítségével minőségi fényképeket nyomtathat a Canon digitális fényképezőgéppel vagy videokamerával készült videókból. Külön is kijelölhet nyomtatni kívánt képkockákat, illetve több képkocka egyesítésével látványos képeket készíthet.

Intelligens internetes nyomtatás


Az Easy-WebPrint EX segítségével kényelmesen és hatékonyan nyomtathat internetes tartalmakat. Az Internet Explorerbe beépülő modul segítségével több weboldalról is kiválaszthatja, és egyetlen oldalon kombinálhatja a nyomtatni kívánt tartalmi elemeket.

Energiatakarékos


Az automatikus kikapcsolás funkció az energia-megtakarítás érdekében automatikusan kikapcsolja a nyomtatót, ha előre megadott ideig nem használják. Az automatikus bekapcsolás funkció pedig azzal teszi kényelmesebbé a kezelést, hogy a nyomtatás indításakor automatikusan visszakapcsolja a nyomtatót. A gyorsindítás technológiának köszönhetően a multifunkciós készülék a bekapcsolást követően másodperceken belül üzemkész.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MP230 funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

Micro ink droplets for precise print

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

High resolution scanning

Nagy felbontású beolvasás

Facebook photo printing

Fényképek nyomtatása a Facebookról

One-stop creative software

Univerzális kreatív szoftver

Smart web printing

Intelligens internetes nyomtatás

Quality long lasting photos

Jó minőségű, tartós fényképek

PIXMA MP230 Értékelések