Okosnyomtatás a kapcsolatok embereinek

Ne fogd vissza a kreativitásod. A lenyűgöző fényképek bármilyen eszközről történő közvetlen nyomtatásának lehetősége akkor válik igazán hatásossá, ha 6 tintás rendszerünket használod. A minőség és nyomtatási sebesség szem előtt tartásával tervezett készülékek intuitív érintőpaneleivel az okostelefonokhoz és táblagépekhez, valamint a felhőhöz való csatlakoztatás hihetetlenül egyszerűvé válik.

Emily és a fenakisztoszkóp

Élvezd a gyorsan elkészülő, prémium minőségű nyomatokat.

A kiemelkedő minőségű fényképek másodpercek alatt történő nyomtatását imádni fogod. A soha nem látott minőségű, akár 9600 dpi felbontású nyomatokra büszke lehetsz. A Canon FINE technológiának köszönhetően fotóit gyönyörű, színekben gazdag vagy lenyűgöző fekete-fehér nyomatokon láthatod viszont

A kreatív munkafolyamatod.

„Segítségével körülvehetem magamat általam inspirálónak tartott képekkel, amelyeket kinyomtathatok, és magam köré tehetek, valamint megoszthatom másokkal, amit készítek.” (Emily, Vine művész)
A PIXMA MG7700 sorozattal inspirációt meríthetsz, bárhol tárold is képeidet. Legyél kreatív és nyomtasd ki képeidet kiváló minőségben fényképezőgépedről, okostelefonodról, táblagépedről vagy akár a felhőből.

Kiváló nyomtatási minőség a Canon új tintáival

A 6 különálló tintás rendszerrel mindössze 21 másodperc alatt kinyomtathatod 10×15 cm-es fotóidat, és életre keltheted képeidet. A kényelmesen használható kialakításnak köszönhetően csak azt a színt kell kicserélned, amelyik éppen kifogyott.
A szürke tintával kiterjesztett színkeverés lenyűgöző fekete-fehér képeket biztosít, míg a speciális pigmentfekete az éles szövegű dokumentumokról gondoskodik, így mindig biztos lehetsz a hatásban.

Az eszköz problémamentes csatlakoztatása a nyomtatóhoz.

Ha bármilyen eszközről lehetséges a nyomtatás, a feladataidnak megoldása gyerekjáték. A Canon PRINT alkalmazás segítségével táblagéped vagy mobiltelefonod használatával könnyedén szkennelhetsz és nyomtathatsz. A beépített Wi-Fi Direct® üzemmód eseti vezeték nélküli hálózatot hoz létre, és leegyszerűsíti a nyomtató és az okostelefon vagy táblagép párosítását

Egyszerű nyomtatás és szkennelés egyenesen a felhőből

Keltsd életre kedvenc online fotóid!

A sokoldalú nyomtató leegyszerűsíti feladataidat.
A Canon PRINT alkalmazás segítségével mindent kinyomtathatsz, bárhonnan merítesz is inspirációit. Legyen szó a Facebookról, az Instagramról vagy saját felhőalapú platformodról, a fájlokat mobileszközödön vagy közvetlenül a nyomtatóval is megkeresheted, és másodpercek alatt saját másolatot készíthetsz róluk.

A Canon intuitív érintőképernyője

Egyszerű hozzáférés minden felhőalapú platformhoz

Neked tervezve. Intuitív érintőpanelünk segítségével felhőalapú platformodhoz egyetlen érintéssel hozzáférhetsz.
A 8,8 cm-es érintőképernyővel találod meg legjobb képeidet azonnal, tekintsd meg előnézetben és nyomtasd ki gond nélkül a nyomtatóból való kilépés nélkül!

Műszaki adatok

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Opcionális nagy kapacitású tinták

Opcionális nagy kapacitású tinták

Vezeték nélküli használat és megosztás

Vezeték nélküli használat és megosztás

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe

Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás

Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás

Egyszerűen használható érintőpanel

Egyszerűen használható érintőpanel

Nagyméretű, érintőképernyős kijelző

Nagyméretű, érintőképernyős kijelző

Csatlakozzon gyorsan az NFC-támogatásnak köszönhetően

Csatlakozzon gyorsan az NFC-támogatásnak köszönhetően

Tekintsd meg a teljes specifikációt

לרשותך ל הורדה מנהלי התקן, פריטי תוכנה וקושחה ומדריכי שימוש.

תמיכה במוצר

A sorozatban szereplő modellek*

*Egyes színek csak adott üzletekben kaphatók

Tartozékok