Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Fejezze ki a fényképezés iránti szenvedélyét lenyűgöző nyomatokkal. Csatlakozzon könnyedén közvetlenül okostelefonhoz, táblagéphez vagy felhő tárhelyhez, és élvezze az intuitív érintésvezérlést ezzel a kiváló, 6 tintás, wifis multifunkciós készülékkel.

PIXMA MG7550 Extra

Előnyök

 • Fejezze ki szenvedélyét. Nyomtatás, másolás és beolvasás hatékony multifunkciós fotónyomtatóval
 • Csatlakozzon kedvére Wi-Fi, Ethernet és NFC segítségével
 • Élje át a felhőalapú nyomtatás és beolvasás nyújtotta kreatív szabadságot a PIXMA Cloud Link szolgáltatással*
 • Készüljön fel a smart mobileszközökről való gördülékeny nyomtatásra NFC segítségével a PIXMA Touch & Print által
 • Készítsen szupergyorsan kiváló minőségű nyomatokat, amelyeket büszkén mutogathat

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG7550

Prémiumkategóriás multifunkciós fotónyomtató


Leplezze le a nyomtatás iránti szenvedélyét. Mutogassa büszkén a stílusos és kompakt, kiváló multifunkciós készülékkel kinyomtatott fényképeit. Hódoljon a fényképezés iránti szenvedélyének: ez a készülék kiemelkedő minőségű nyomtatási, másolási és beolvasási funkciókat, valamint speciális Wi-Fi, Ethernet és felhőalapú csatlakozást biztosít. Bárhonnan élvezheti a gyors és könnyű nyomtatást – számítógépről, vezeték nélküli LAN PictBridge fényképezőgépekről, memóriakártyákról, a felhőből, okostelefonról vagy táblagépről.

Kivételes teljesítmény


Fejezze ki magát rendkívül színgazdag fényképekkel és lenyűgöző fekete-fehér nyomatokkal. A PIXMA MG7550 tartalmazza az összes technológiát, amelyre szükség van a rendkívül részletgazdag, professzionális, minőségi nyomatokhoz; 6, színenként cserélhető tintapatronnal (például szürkével), és pigmentfekete színnel az éles szövegért. A nyomtató szíve a Canon FINE technológiája min. 1 pikoliteres tintacseppekkel és akár 9600 dpi felbontással. Egyben gyors is – 15 kép/perc (fekete-fehér) és 10 kép/perc (színes) ISO ESAT szerinti nyomtatási sebességet kínál, aminek köszönhetően 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket készíthet mindössze 21 másodperc alatt.

Csatlakozás felhőre


Lépjen közvetlenül a felhő tárhelybe. Élvezze a szabadságot: nyomtatás az internetről, beolvasás az internetre – közvetlenül a nyomtató képernyőjéről. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és online fényképalbumokból; nyomtasson/olvasson be dokumentumokat olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint a Google Drive, a OneDrive és Dropbox; továbbá csatoljon és küldjön beolvasott fájlokat/képeket közvetlenül e-mailben – mindezt számítógép nélkül.*

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.

Gördülékeny érintésvezérlés


Élje át az érintés élményét. Egyszerű és intuitív használat érintésvezérléssel. Meglátja, milyen gyors és könnyű a menükben való navigálás, a funkciók kiválasztása, a képek előnézetben való megjelenítése és a felhőalapú szolgáltatások használata a 8,8 cm-es színes érintőképernyővel felszerelt, nagyméretű érintőpanellel.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!


Lazítson, és takarítson meg pénzt. A különálló tintapatronoknak köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. Ezenkívül ugyanannyi pénzért több oldalt nyomtathat a választható, XL méretű tintapatronok révén.

Kreatív játék


Szórakozzon, és fedezze fel kreativitását az Easy Photo Print+ segítségével (a PIXMA Printing Solutions alkalmazáson keresztül érhető el). Ezzel a webes alapú szolgáltatással könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást – használja a képeket táblagépéről, számítógépéről vagy a felhőből.

Sokoldalú kivitel


Takarítson meg papírt, és készíts professzionális, kétoldalas dokumentumokat az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével. A nyomtató a 2 papírtálcának köszönhetően lehetővé teszi a normál és a fotópapírok egyidejű használatát, továbbá címkék tervezhetők és nyomtathatók közvetlenül a kompatibilis lemezekre (CD/DVD/BD).

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG7550 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Print from and scan to the cloud

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe*

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Easy to use touch panel

Egyszerűen használható érintőpanel

Large touch screen display

Nagyméretű, érintőképernyős kijelző

PIXMA-Touch-Print

Csatlakozzon gyorsan az NFC-támogatásnak köszönhetően

 • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG7550
 • Tintapatronok beállítása
 • Tápkábel
 • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerhez – a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
 • CD-nyomtatótálca
 • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG7550 Értékelések