Canon PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Prémiumkategóriás 6 tintás multifunkciós fotónyomtató a professzionális eredményekért otthon is. Az intuitív érintésvezérlésnek köszönhetően ez a stílusos, könnyen használható készülék kibővített csatlakozási lehetőségeket biztosít a smart mobilkészülékekről és a közvetlenül a felhőből való nyomtatáshoz.

PIXMA MG7150

Előnyök

 • Prémiumkategóriás multifunkciós fotónyomtató elegáns, kis helyigényű kialakítással: nyomtatás, másolás és beolvasás otthon
 • Felhőalapú nyomtatás közvetlenül a nyomtató képernyőjéről: nyomtatás online albumokból, közösségi hálózatokból és felhőszolgáltatásokból
 • Egyszerű Wi-Fi nyomtatás és beolvasás okostelefonokról és táblagépekről
 • Vezérelje nyomtatóját szinte bárhonnan a PIXMA Printing Solutions alkalmazással
 • Kiemelkedő minőségű fényképek a 6 különálló tintás rendszerrel (opcionális XL méretű patronok elérhetőek)

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG7150

Prémiumkategóriás multifunkciós fotónyomtató


Ez a stílusos és kis helyigényű, prémiumkategóriás multifunkciós készülék kiemelkedő minőségű nyomtatási, másolási és beolvasási funkciókat, valamint Wi-Fi, Ethernet és felhőalapú csatlakozást biztosít. Ideális a fényképezés szerelmesei számára, hiszen gyors és egyszerű nyomtatást tesz lehetővé több PC-ről, vezeték nélküli kamerákról, memóriakártyákról, felhőszolgáltatásokból és mobileszközökről.

Felhőalapú nyomtatás


Nyomtasson közvetlenül az internetről a továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link használatával. Pillanatok alatt kinyomtathatja a Facebookon, Twitteren és online albumokban, például a image.canon-en található fényképeket, vagy az Evernote és Dropbox felhőszolgáltatásokban tárolt dokumentumokat – PC használata nélkül. A PIXMA Cloud szolgáltatásból közvetlenül tölthet le levélpapírokat és egyéb sablonokat.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


Vezérelje nyomtatóját smart mobilkészülékeivel szinte bárhonnan. Töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását, hogy smart mobilkészülékéről, illetve közvetlenül a felhőszolgáltatásokból végezhessen nyomtatást vagy beolvasást! A nyomtató állapotát és tintaszintjeit is ellenőrizheti, vagy megtekintheti a felhasználói kézikönyveket. Emellett az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatások is támogatottak.

Kivételes teljesítmény


A 6 tintás rendszer szürkét is tartalmaz a gazdagabb színvilágú fényképekhez és lenyűgöző fekete-fehér nyomatokhoz, a Canon FINE technológiája pedig – akár 9600 dpi felbontással – kiemelkedő részletességet nyújt a professzionális minőségű fényképek érdekében. A multifunkciós készülék egy A4-es dokumentumot gyorsan, fekete-fehérben 15 kép/perc, színesben 10 kép/perc sebességgel, egy 10x15 cm-es, szegély nélküli fényképet pedig kb. 21 másodperc alatt készül el.

Érintőmechanizmus


Az intuitív működést egy nagyméretű, 8,8 cm-es érintőképernyővel rendelkező érintőpanel teszi lehetővé, a gyors és egyszerű menünavigáció pedig leegyszerűsíti a funkciók kiválasztását, a képek előnézeti megtekintését vagy a felhőszolgáltatások használatát.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!


A különálló tintapatronoknak köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. Az opcionális XL méretű patronokkal több oldalt nyomtathat, mint a normál méretűekkel, így oldalanként akár 30%-ot is megtakaríthat.

My Image Garden


Az univerzális szoftver megoldásaival rendszerezheti és kinyomtathatja fényképeit, beolvasást végezhet, és online szolgáltatásokat érhet el. Az olyan funkciók használatával, mint az arcfelismerés, könnyedén végezhet keresést PC-jén lévő fényképek között, és kiszűrheti az éppen szükségeseket.

A hordozók sokoldalú kezelése


Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális kétoldalas dokumentumok készíthetőek, ráadásul kevesebb papírt fogyaszt. A két integrált papírtálca lehetővé teszi a normál és fotópapírok egyidejű használatát. Tervezzen és nyomtasson lemezcímkéket közvetlenül a kompatibilis lemezekre!

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG7150 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions alkalmazás

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Print directly from cloud

Közvetlen nyomtatás a felhőből

Built-in card reader

Beépített kártyaolvasó

Print directly onto disc

Közvetlenül lemezre történő nyomtatás

Easy to use touch panel

Egyszerűen használható érintőpanel

Large touch screen display

Nagyméretű, érintőképernyős kijelző

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

 • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG7150
 • Tintapatronok beállítása
 • Tápkábel
 • Telepítő CD-ROM
 • Matte Photo Paper MP-101 (az automatikus nyomtatófej-igazításhoz)
 • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok