Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Kivitelének köszönhetően kifejezheti kreativitását – ez a nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkciós fotónyomtató kiváló minőségű nyomatokat készít. A speciális Wi-Fi funkcióval pedig könnyedén nyomtathat közvetlenül okostelefonról, táblagépről vagy felhő tárhelyről.

MG6650

Előnyök

  • Csatlakozás, nyomtatás, másolás és beolvasás tetszés szerint nagy teljesítményű, wifis multifunkciós készülékkel
  • Élje át a felhőalapú nyomtatás és beolvasás nyújtotta kreatív szabadságot a PIXMA Cloud Link szolgáltatással*
  • Készüljön fel a smart mobileszközökről való gördülékeny nyomtatásra NFC segítségével a PIXMA Touch & Print által
  • Készítsen gyorsan jó minőségű nyomatokat, amelyeket büszkén mutogathat
  • Az 5, színenként cserélhető tintapatronnak köszönhetően csak a kifogyott tintát kell kicserélnie

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG6650

Nagy teljesítményű multifunkciós készülék


Fejezze ki a nyomtatás iránti szenvedélyét. A fényképezőgép ideális társaként ez a csatlakoztatható, nagy teljesítményű otthoni multifunkciós készülék mindent biztosít – fejlett 5 tintás rendszer, gyors nyomtatás, beolvasási opciók és a felhő elérése. Kivitelének köszönhetően vezeték nélkül megosztható otthon, és távolról használható mobilkészülékekkel, így könnyen kinyomtathatja fényképeit közvetlenül a memóriakártyáról és a kompatibilis vezeték nélküli fényképezőgépekről.

Csatlakozás felhőre


Lépjen közvetlenül a felhő tárhelybe. Élvezze a szabadságot: nyomtatás az internetről, beolvasás az internetre – közvetlenül a nyomtató képernyőjéről. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és online fényképalbumokból; nyomtasson/olvasson be dokumentumokat olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint a Google Drive, a OneDrive és Dropbox; továbbá csatoljon és küldjön beolvasott fájlokat/képeket közvetlenül e-mailben – mindezt számítógép nélkül.*

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.

Kiemelkedő minőségű nyomatok gyorsan


Nyűgözze le családodját és barátait kitűnő minőségű nyomatokkal. Mutogassa büszkén részletgazdag képeit, és nyomtasson professzionális kinézetű dokumentumokat éles szöveggel – mindezt az 5, színenként cserélhető tintapatronnal, a Canon FINE technológiájával és akár 4800 dpi nyomtatási felbontással. A nyomtatás egyben gyors is – 15 kép/perc (fekete-fehér) és 9,7 kép/perc (színes) ISO ESAT szerinti nyomtatási sebességet kínál. Készítsen 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket kb. 44 másodperc alatt.

Egyszerű érintésvezérlés


Élje át az érintés élményét. Egyszerű és intuitív használat érintésvezérléssel. Meglátja, milyen gyors és könnyű a menükben való navigálás, a funkciók kiválasztása, a képek előnézetben való megjelenítése és a felhőalapú szolgáltatások használata a 7,5 cm-es nagyméretű színes érintőképernyővel.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket


Minimális hulladék, maximális megtakarítás. A különálló tintapatronoknak köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. Ezenkívül ugyanannyi pénzért több oldalt nyomtathat a választható, XL méretű tintapatronok révén, az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével pedig papírt takaríthat meg.

Kreatív játék


Szórakozzon, és fedezze fel kreativitását az Easy Photo Print+ segítségével (a PIXMA Printing Solutions alkalmazáson keresztül érhető el). Ezzel a webes alapú szolgáltatással könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást – használja a képeket táblagépéről, számítógépéről vagy a felhőből.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG6650 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Touch Screen

Nagyméretű, érintőképernyős kijelző

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Print from and scan to the cloud

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe*

Built-in card reader

Beépített kártyaolvasó

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions alkalmazás

PIXMA-Touch-Print

Csatlakozzon gyorsan az NFC-támogatásnak köszönhetően

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG6650
  • Tintapatronok beállítása
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerhez – a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG6650 Értékelések