Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Nagy teljesítményű, 5 tintás multifunkcionális fotónyomtató, W-Fi csatlakozási lehetőséggel a smart mobilkészülékekről és felhőszolgáltatásból való közvetlen nyomtatáshoz. A stílusos, kis helyigényű és könnyen működtethető készülék kiemelkedő minőségű nyomatokat biztosít.

PIXMA MG6450

Előnyök

  • Nagy teljesítményű, stílusos multifunkciós fotónyomtató Wi-Fi, nyomtatás, másolás és beolvasás funkciókkal
  • Felhőalapú nyomtatás közvetlenül a nyomtató képernyőjéről online albumokból, közösségi hálózatokból és felhőszolgáltatásokból
  • Könnyedén indíthat nyomtatást és beolvasást intelligens eszközökről a Wi-Fi hálózaton vagy az interneten keresztül
  • Töltse le a PIXMA Printing Solutions alkalmazást, és vezérelje nyomtatóját távolról
  • Egyszerű fényképnyomtatás 7,5 cm-es színes kijelzővel, memóriakártya-olvasóval és vezeték nélküli PictBridge kapcsolattal

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG6450

Nagy teljesítményű multifunkciós készülék


Ez a nagy teljesítményű, stílusos, fényes burkolatú multifunkciós nyomtató 5 tintás rendszerével gyors, kitűnő minőségű nyomtatási, másolási és beolvasási funkciókat biztosít, és lehetővé teszi a felhőszolgáltatások elérését. Kialakítása lehetővé teszi a vezeték nélküli, mobileszközökről való, távoli használatot és megosztást otthona teljes területén.

A fényképezőgép társa


A beépített memóriakártya-olvasóval és a vezeték nélküli LAN Pictbridge kapcsolattal könnyedén nyomtathat fényképeket közvetlenül memóriakártyákról, illetve kompatibilis vezeték nélküli fényképezőgépekről. Hasonló módon a dokumentumok és fényképek beolvasását is végezheti memóriakártyára. A nagy, 7,5 cm-es TFT-kijelző megkönnyíti a kiválasztott funkciók és az előnézeti képek megtekintését.

Felhőalapú nyomtatás


Nyomtasson közvetlenül az internetről a továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link használatával. Pillanatok alatt kinyomtathatja a Facebookon, Twitteren és online albumokban, például a image.canon-en található fényképeket, vagy az Evernote és Dropbox felhőszolgáltatásokban tárolt dokumentumokat – közvetlenül a nyomtató nagy képernyőjéről. A PIXMA Cloud szolgáltatást közvetlenül elérve naptárakat készíthet, valamint letölthet levélpapírokat és egyéb sablonokat.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A teljes rugalmasság érdekében nyomtatóját közvetlenül smart mobilkészülékéről is vezérelheti. Töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását, hogy smart mobilkészülékéről, illetve a felhőszolgáltatásokból végezhessen nyomtatást vagy beolvasást. Az alkalmazással a nyomtató állapotát és tintaszintjeit is ellenőrizheti, vagy megtekintheti a felhasználói kézikönyveket. Emellett az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatások is támogatottak.

Kiváló minőségű nyomatok különálló tintapatronokkal


Az 5 különálló tintapatronból álló rendszernek köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott – a nyomtatás így hatékonyabbá válik. A dokumentumokhoz és fényképekhez használt különálló fekete tintapatronok, valamint a Canon FINE technológiája és akár 4800 dpi felbontása éles szöveges nyomatokat és lenyűgöző részletességű képeket eredményeznek.

Gyors nyomtatás


Ideális a gyors és minőségi otthoni nyomtatáshoz, mivel egy A4-es dokumentumot fekete-fehérben 15,0 kép/perc, színesben 9,7 kép/perc sebességgel, egy 10x15 cm-es szegély nélküli fényképet pedig kb. 44 másodperc alatt nyomtathat 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket


Az opcionális XL méretű patronokkal több oldalt nyomtathat, mint a normál méretűekkel, így ritkábban kell patront cserélnie – ráadásul oldalanként akár 30%-ot is megtakaríthat. Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumok készíthetőek, ráadásul kevesebb papírt fogyaszt.

My Image Garden szoftver


Az univerzális szoftver megoldásaival rendszerezheti és kinyomtathatja fényképeit, beolvasást végezhet, és online szolgáltatásokat érhet el. Az olyan funkciók használatával, mint az arcfelismerés, könnyedén végezhet keresést PC-jén lévő fényképek között, és kiszűrheti az éppen szükségeseket.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG6450 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions alkalmazás

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Print directly from cloud

Közvetlen nyomtatás a felhőből

Built-in card reader

Beépített kártyaolvasó

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG6450
  • Tintapatronok beállítása
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG6450 Értékelések