Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Élvezze a határtalan sokoldalúságot. Készítsen gyönyörű képeket és dokumentumokat, élvezze a szórakoztató funkciók tárházát, és csatlakozzon könnyedén okostelefonnal, táblagéppel vagy felhő tárhelyről ezzel a családbarát, kiváló minőségű, 5 tintás multifunkciós készülékhez.

PIXMA MG5650

Előnyök

  • Élvezze a sokoldalúságot. Csatlakozás, nyomtatás, másolás és beolvasás kiváló minőségű, wifis multifunkciós készülékkel
  • Élje át a felhőalapú nyomtatás és beolvasás nyújtotta kreatív szabadságot a PIXMA Cloud Link szolgáltatással*
  • Készüljön fel az okostelefonról vagy táblagépről való gördülékeny nyomtatásra a PIXMA Printing Solutions alkalmazás segítségével
  • Örökítse meg a felejthetetlen pillanatokat gyors, kiváló minőségű nyomatokon
  • Az 5, színenként cserélhető tintapatronnak köszönhetően csak a kifogyott tintát kell kicserélnie

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG5650

Kiváló minőségű multifunkciós készülék


Csatlakozás, létrehozás, nyomtatás, beolvasás és másolás otthon. Az egész család élvezheti a megfizethető, 5 tintás, speciális Wi-Fi funkcióval rendelkező multifunkciós készülék előnyeit, a felhő közvetlen elérésével. Kivitelének köszönhetően vezeték nélkül használható otthon, valamint távolról mobilkészülékekről, továbbá vezeték nélküli LAN PictBridge alkalmazást tartalmaz, így könnyen kinyomtathatja kedvenc fényképeit közvetlenül a kompatibilis vezeték nélküli fényképezőgépekről.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket


Minimális hulladék, maximális megtakarítás. A különálló tintapatronoknak köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. Ezenkívül ugyanannyi pénzért több oldalt nyomtathat a választható, XL méretű tintapatronok révén, az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével pedig papírt takaríthat meg.

Csatlakozás felhőre


Lépjen közvetlenül a felhő tárhelybe. Élvezze a szabadságot: nyomtatás az internetről, beolvasás az internetre – közvetlenül a nyomtató képernyőjéről. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és online albumokból; nyomtasson/olvasson be dokumentumokat olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint a Google Drive, a OneDrive és Dropbox; továbbá csatoljon és küldjön beolvasott fájlokat/képeket közvetlenül e-mailben – mindezt számítógép nélkül.*

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.

Kiváló minőségű nyomatok gyorsan


Nyűgözze le családját és barátait kiváló minőségű nyomatokkal. Mutogassa büszkén részletgazdag képeit, és nyomtasson professzionális kinézetű dokumentumokat éles szöveggel – mindezt az 5, színenként cserélhető tintapatronnal, a Canon FINE technológiájával és akár 4800 dpi nyomtatási felbontással. A nyomtatás egyben gyors is – 12,7 kép/perc (fekete-fehér) és 8,7 kép/perc (színes) ISO ESAT szerinti nyomtatási sebességet kínál. Készítsen 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket kb. 44 másodperc alatt.

Gyors és egyszerű használat


Vezérlés, megtekintés és csatlakozás könnyedén. A nagy, 6,2 cm-es kijelzőn minden kristálytisztán látható, legyen szó a funkciók kiválasztásáról, a képek előnézetéről vagy a felhőalapú szolgáltatások használatáról. Az Automatikus bekapcsolásnak köszönhetően ezenkívül nem kell várnia a nyomtatás megkezdésére az azonos hálózaton lévő számítógépről vagy mobilkészülékről.

Kreatív játék


Fedezze fel kreativitását szórakozva az Easy Photo Print+ segítségével. (A PIXMA Printing Solutions alkalmazáson keresztül érhető el.) A webes alapú szolgáltatás segítségével könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást – használja a képeket a táblagépről, a számítógépről vagy a felhőből.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG5650 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

4800 dpi

Nagy felbontású fotónyomtatás

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Print from and scan to the cloud

Nyomtatás felhőből és beolvasás felhőbe

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions alkalmazás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG5650
  • Tintapatronok beállítása
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerhez – a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok