Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Kiváló minőségű Wi-Fi multifunkciós készülék otthoni használatra nyomtatási, másolási és beolvasási funkciókkal. Főbb jellemzők: 5 különálló tintapatron, kibővített kapcsolódási lehetőségek okostelefonos és közvetlen felhőalapú nyomtatáshoz, valamint opcionális XL tintapatronok.

PIXMA MG5550

Előnyök

  • Kiváló minőségű multifunkciós fotónyomtató Wi-Fi, nyomtatás, másolás és beolvasás funkciókkal
  • Felhőalapú nyomtatás közvetlenül a nyomtató képernyőjéről: nyomtatás online albumokból, közösségi hálózatokból és felhőszolgáltatásokból
  • Könnyedén indíthat nyomtatást és beolvasást intelligens eszközökről a Wi-Fi hálózaton vagy az interneten keresztül
  • Töltse le a PIXMA Printing Solutions alkalmazást, és vezérelje nyomtatóját távolról
  • Google Cloud Print, Apple AirPrint támogatás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG5550

Kiváló minőségű multifunkciós készülék


A Wi-Fi kapcsolódási lehetőségeknek és az 5 tintapatronos rendszernek köszönhetően ez a multifunkciós nyomtató egyszerű, kiváló minőségű nyomtatási, másolási és beolvasási funkciókat, valamint közvetlen felhőalapú tartalomelérést biztosít. Kialakítása lehetővé teszi a vezeték nélküli, mobileszközökről való, távoli használatot és megosztást otthona teljes területén.

Felhőalapú nyomtatás


Élvezze a közvetlenül az internetről való nyomtatás szabadságát a továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link használatával! Pillanatok alatt kinyomtathatja a Facebookon, Twitteren és online albumokban, például a image.canon-en található fényképeket, vagy az Evernote és Dropbox felhőszolgáltatásokban tárolt dokumentumokat – közvetlenül a nyomtató képernyőjéről. A PIXMA Cloud szolgáltatást közvetlenül elérve naptárakat készíthet, valamint letölthet levélpapírokat és egyéb sablonokat.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A teljes rugalmasság érdekében nyomtatóját közvetlenül smart mobilkészülékeiről is vezérelheti. Töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását, hogy smart mobilkészülékéről, illetve a felhőszolgáltatásokból végezhessen nyomtatást vagy beolvasást. Az alkalmazással a nyomtató állapotát és tintaszintjeit is ellenőrizheti, vagy megtekintheti a felhasználói kézikönyveket. Emellett az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatások is támogatottak.

Gazdaságos, különálló tintapatronok a kiemelkedő minőségű nyomatokhoz


A gazdaságosabb üzemeltetés érdekében ez a multifunkciós készülék 5, színenként cserélhető tintapatronnal rendelkezik, így csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott. A dokumentumokhoz és fényképekhez használt különálló fekete tintapatronok, valamint a Canon FINE technológiája és akár 4800 dpi felbontása éles szöveges nyomatokat és lenyűgöző részletességű képeket eredményeznek.

Gyors nyomtatás


Ideális a gyors és minőségi otthoni nyomtatáshoz, mivel egy A4-es dokumentumot ISO ESAT szerint fekete-fehérben 12,2 kép/perc, színesben 8,7 kép/perc sebességgel, egy 10x15 cm-es szegély nélküli fényképet pedig kb. 44 másodperc alatt nyomtathat 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket


Az opcionális XL méretű patronokkal több oldalt nyomtathat, mint a normál méretűekkel, így ritkábban kell patront cserélnie, ami ideális, ha sokat nyomtat – ráadásul oldalanként akár 30%-ot is megtakaríthat. Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumok készíthetőek, ráadásul kevesebb papírt fogyaszt.

Könnyű üzemeltetés


Egy jól átlátható, 6,2 cm-es kijelző könnyíti meg a kiválasztott funkciók megtekintését és a felhőszolgáltatások használatát. Az automatikus bekapcsolás funkció automatikusan bekapcsolja a nyomtatót, ha egy azonos hálózathoz csatlakozó PC-ről vagy mobileszközről nyomtatást kezdeményez.

My Image Garden szoftver


Az univerzális szoftver megoldásaival rendszerezheti és kinyomtathatja fényképeit, beolvasást végezhet, és online szolgáltatásokat érhet el. Az olyan fejlett funkciók használatával, mint az arcfelismerés, könnyedén végezhet keresést PC-jén lévő összes fénykép között, és kiszűrheti az éppen szükségeseket.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG5550 funkcióiról és képességeiről.

Only change the ink which runs out

Csak a kifogyott tintát cserélje ki!

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions alkalmazás

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Print directly from cloud

Közvetlen nyomtatás a felhőből

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG5550
  • Tintapatronok beállítása
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG5550 Értékelések