Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Stílusos és kis helyigényű multifunkciós készülék Wi-Fi-vel a megosztáshoz és az otthoni tetszőleges helyről való használathoz. A gyors, kitűnő minőségű nyomtatás, másolás és beolvasás mellett a Google Cloud Print és Apple AirPrint szolgáltatásokat is támogatja.

PIXMA MG3550

Előnyök

  • Kis helyigényű és stílusos Wi-Fi multifunkciós készülék: nyomtatás, másolás és beolvasás otthon
  • Nyomtatás és beolvasás okostelefonnal vagy táblagéppel, a PIXMA Printing Solutions alkalmazás használatával
  • Google Cloud Print és Apple Air Print támogatás
  • Az opcionális XL tintakazetták többet nyomtatnak kevesebbért
  • Kiváló minőségű nyomatok akár 4800dpi felbontással és FINE kazettatechnológiával

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG3550

Kompakt, vezeték nélküli multifunkciós készülék


A Wi-Fi kapcsolat révén ez a multifunkciós készülék egyszerű nyomtatást tesz lehetővé otthonából bárhonnan, PC-ről és mobileszközökről, a stílusos és kis helyigényű FastFront kivitel ugyanakkor könnyebbé teszi a papírbetöltést és a tintakazetták cseréjét – az ideális nyomtató, másoló és lapolvasó mindennapos használatra.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


Töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazását, hogy okostelefonjáról vagy táblagépéről is tudjon nyomtatni vagy beolvasni, és távolról is hozzáférhessen a különböző nyomtatóinformációkhoz, például az online kézikönyvhöz vagy az aktuális tintaszintekhez. Emellett az Apple AirPrint szolgáltatás is támogatott. Az automatikus bekapcsolás funkció emellett a nyomtatás indításakor automatikusan bekapcsolja a nyomtatót.

Nyomtatás szinte bárhonnan


A Google Cloud Print közvetlenül a webre csatlakoztatja a nyomtatót, így szinte bárhonnan kinyomtathatja a Google Docs elemeket, e-maileket, fényképeket és PDF-csatolmányokat. A fájlokat az interneten keresztül biztonságosan lehet a nyomtatóra küldeni, akár a szomszéd szobából, akár egy másik kontinensről.

Gyors és minőségi nyomtatás


Az akár 4800 dpi nyomtatási felbontásra is képes FINE kazettarendszerrel részletekben gazdag nyomatok készíthetőek. A gyors, fekete-fehérben 9,9 kép/perces, színesben 5,7 kép/perces sebességű A4-es nyomtatás mellett a készülék egy 10x15 cm-es, szegély nélküli fényképet kb. 44 másodperc alatt nyomtathat 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket. Tökéletes megoldás dokumentumok és fényképek minőségi nyomatainak gyors otthoni előállításához.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket


Többet nyomtathat kevesebbért. A költséghatékonyabb XL kazettákkal számottevően több nyomat készíthető, mint a normál méretű kazettákkal, ezért ritkábban kell tintakazettát cserélni – ideális megoldás azok számára, akik sokat nyomtatnak – ráadásul oldalanként akár 50% megtakarítást tesznek lehetővé. Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális megjelenésű kétoldalas dokumentumok készíthetőek, ráadásul kevesebb papírt fogyaszt.

My Image Garden szoftver


Az univerzális szoftver segítségével teljesen kiaknázhatja a PIXMA készülékben rejlő lehetőségeket: rendszerezheti és kinyomtathatja fényképeit, beolvasást végezhet, és online szolgáltatásokat érhet el. Az olyan fejlett funkciók használatával, mint az arcfelismerés, könnyedén végezhet keresést PC-jén lévő összes fénykép között, és kiszűrheti az éppen szükségeseket.

Élje ki kreativitását a CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatással


Az online szolgáltatással fényképek, illusztrációk és díszítő sablonok tölthetők le, és professzionális megjelenésű üdvözlőlapokat, naptárakat, vagy akár térbeli papírdíszeket készíthet vele.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG3550 funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions alkalmazás

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG3550
  • FINE kazetták
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG3550 Értékelések