Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Otthona bármely pontjáról használhatja a Wi-Fi funkciós multifunkciós készüléket. A kompakt FastFront kivitel és az Automatikus kétoldalas nyomtatás mellett az okostelefonról történő nyomtatást és az Apple AirPrint-et is támogatja.

PIXMA MG3250

Előnyök

  • Multifunkciós készülék Wi-Fi-vel: nyomtatás, másolás és beolvasás
  • Nyomtatás mobilról, az Apple AirPrint támogatása
  • Könnyű és hatékony webes nyomtatás
  • Nyomtasson többet a választható XL-méretű tintapatronokkal!
  • Papírtakarékos Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Gyors dokumentum- és fotónyomtatás
  • My Image Garden szoftver
  • Automatikus be-/kikapcsolás

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG3250

Kompakt, vezeték nélküli multifunkciós készülék


A Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakoztatható multifunkciós készülékkel kényelmesen nyomtathat az otthonában található számítógépekről és mobilkészülékekről. Elegáns és kisméretű FastFront kivitele könnyebbé teszi a papírbetöltést és a tintakazetták cseréjét. Ideális nyomtató, másoló és lapolvasó megoldás egyetlen készülékben azoknak, akiknek a multifunkciós készülék szokásos funkcióira van szükségük.

Okostelefon és táblaszámítógép csatlakoztatására kész


A Canon Easy-PhotoPrint alkalmazás által teremtett rugalmasságot élvezheti azzal, hogy nyomtathat az otthonában található okostelefonokról és táblagépekről, és be is olvashat rájuk. Az Apple AirPrint támogatása révén közvetlenül nyomtathat fényképeket, e-maileket, weboldalakat és más dokumentumokat az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékről.

Többet nyomtathat kevesebbért


Az extra kapacitású XL FINE kazetták használatakor ritkábban kell tintakazettát cserélni. Ezekkel a kazettákkal számottevően több nyomat készíthető, mint a normál méretű kazettákkal. Az XL kazetták egyben költségtakarékosabbak is, akár 50%-ot is megtakaríthat velük oldalanként: azok számára ideális, akik rendszeresen nyomtatnak.

Papír megtakarítás


Automatikus kétoldalas nyomtatás funkciójával automatikusan kétoldalas nyomatok készíthetők. Ezzel papírt takarít meg, ugyanakkor professzionális megjelenésű nyomatokat kap. Kényelmes internetes nyomtatáshoz használhatja az Easy-WebPrint EX beépülő modult, melynek segítségével kiválaszthatja a nyomtatni kívánt tartalmi elemeket. Egyszerűen kivághatja és összeillesztheti vele egy oldalra a több weboldalról származó tartalmakat, hogy a nyomtatás minél hatékonyabb legyen.

Gyors és minőségi nyomtatás


A FINE kazettás rendszerrel pillanatok alatt részletekben gazdag nyomatok készíthetők. Az ISO ESAT A4-es nyomtatási sebességgel (fekete-fehér esetén 9,2 kép/perc, színes esetén pedig 5,0 kép/perc) gyorsan kinyomtathatja a dokumentumokat és a fényképeket, és körülbelül 44 másodperc alatt nyomtathat 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképeket. Körülbelül 20 másodperc alatt készíthet A4-es színes másolatot.

My Image Garden szoftver


Egyetlen eszközkészlet biztosítja a fényképnyomtatást, beolvasást és online szolgáltatások –, pl. a CREATIVE PARK PREMIUM – elérését. Arcfelismerést is magukban foglaló fényképrendszerező funkciói segítségével megkeresheti a fényképeket a számítógépen – még a rég elfeledetteket is –, és látványos összeállítást nyomtathat belőlük. Emellett kényelmesen beolvashat vele felhőalapú szolgáltatásokba, és PDF-fájlokat is készíthet vele.

Nyomtatás közvetlenül a Facebookról


A Print Your Days alkalmazás segítségével közvetlenül a Facebookról is kinyomtathatja saját és ismerősei fényképeit. Különféle kreatív effektusokkal színesítheti a fényképeket, valamint – egyetlen oldalra akár öt fénykép felhasználásával is – tetszetős kollázsokat készíthet, és a rendelkezésre álló számtalan háttérstílus közül kiválaszthatja a leginkább megfelelőt.

Energiatakarékos


Az automatikus kikapcsolás funkcióval csökkentheti az áramfogyasztást, hisz a funkció automatikusan kikapcsolja a nyomtatót, ha az előre megadott ideig nem használják. A nyomtatás indításakor az automatikus bekapcsolás funkció pedig automatikusan visszakapcsolja a nyomtatót.

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon PIXMA MG3250 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

Micro ink droplets for precise print

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

Automatic double sided printing

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Compact design and easy operation

Kompakt kivitel és egyszerű használat

Print images from your movies

Képek nyomtatása videofelvételekből

Smart web printing

Intelligens internetes nyomtatás

High resolution scanning

Nagy felbontású beolvasás

Facebook photo printing

Fényképek nyomtatása a Facebookról

One-stop creative software

Univerzális kreatív szoftver