Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Lépjen be a vezeték nélküli világba ezzel a megfizethető, kompakt wifis multifunkciós készülékkel, amellyel gördülékenyen nyomtathat okostelefonjáról, táblagépéről, fényképezőgépéről vagy a felhőből. Egyszerűen csatlakozzon, másoljon, nyomtasson és szkenneljen.

PIXMA MG2950

Előnyök

  • Használja vezeték nélkül Csatlakozás, nyomtatás, másolás és beolvasás kiváló minőségű, wifis multifunkciós készülékkel
  • Örökítse meg a részleteket gyors, kiváló minőségű nyomatokon a FINE kazettatechnológia segítségével
  • Készüljön fel az okostelefonról vagy táblagépről való gördülékeny nyomtatásra a Canon PRINT alkalmazás segítségével
  • Élje át a felhőalapú nyomtatás nyújtotta kreatív szabadságot a PIXMA Cloud Link szolgáltatással
  • Nyomtasson több oldalt ugyanannyi pénzért az XL méretű tintapatronokkal

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA MG2950

Kompakt multifunkciós készülék Wi-Fi funkcióval


Használja a Wi-Fi funkciót. Vezeték nélküli használat és megosztás ezzel a multifunkciós készülékkel otthonában és távoli mobileszközökről – így mindenki egyformán kiváló minőségben élvezheti az eredményeket. Ideális a mindennapi nyomtatáshoz, beolvasáshoz és másoláshoz, továbbá vezeték nélküli LAN PictBridge alkalmazást tartalmaz, így könnyen kinyomtathatja fényképeit közvetlenül a kompatibilis vezeték nélküli fényképezőgépekről. A kompakt és stílusos kivitel által sok helyet megtakaríthat, a papír pedig könnyen betölthető, a tinta egyszerűen cserélhető.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!


Nyomtasson többet ugyanannyi pénzért. A választható XL FINE kazettáknak köszönhetően sokkal több oldalt nyomtathat – és nem kell olyan gyakran tintát cserélnie. Oldalanként akár 30%-ot is megtakaríthat a szabványos kazettákhoz képest.

Gyors és minőségi nyomtatás


Élvezze a kiváló részletességet. Mindegy, mit nyomtat vagy másol, a FINE kazettarendszer akár 4800 dpi nyomtatási felbontásával élénk színekben és éles szövegben gyönyörködhet. Egyben gyors is – 8 kép/perc (fekete-fehér) és 4 kép/perc (színes) ISO ESAT szerinti nyomtatási sebességet kínál.

Felhőalapú csatlakozás


Élvezze a felhőalapú nyomtatás szabadságát. Okostelefonjával vagy táblagépével másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és internetes albumokból. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével most már a GoogleDrive rendszerből is elérheti és kinyomtathatja dokumentumait.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PRINT alkalmazást okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások, ahonnan nyomtatni is lehet. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.

Kreatív játék


Fedezze fel kreativitását szórakoztató módon. Az Easy Photo Print+ webes alapú szolgáltatás segítségével (a Canon PRINT alkalmazáson keresztül érhető el) könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást – használja a képeket táblagépéről, számítógépéről vagy a felhőből.

Intelligens indítás


Ezzel a multifunkciós készülékkel nincs többé várakozás. Mindig készen áll, és automatikusan bekapcsol, amint Ön nyomtatásra küld valamit. Továbbá kikapcsol, ha a beállított ideig nem használják – ezzel energiát takarít meg. Ezenkívül a Csendes módnak köszönhetően alig észrevehetően nyomtat.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG2950 funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

Micro ink droplets for precise print

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Print directly from cloud

Közvetlen nyomtatás a felhőből

Canon PRINT app

Canon PRINT alkalmazás

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG2950
  • FINE kazetták
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerhez – a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG2950 Értékelések

Cloud-Printers

Felhőalapú nyomtatás

A felhőalapú nyomtatást támogató PIXMA nyomtatókkal közvetlenül okoseszközéről nyomtathatja ki dokumentumait a felhőalapú online szolgáltatásokból.