Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Lépjen be a vezeték nélküli világba ezzel a megfizethető, kompakt wifis multifunkciós készülékkel, amellyel gördülékenyen nyomtathat okostelefonjáról, táblagépéről, fényképezőgépéről vagy a felhőből. Egyszerűen csatlakozzon, másoljon, nyomtasson és szkenneljen.

PIXMA MG2950

Előnyök

  • Használja vezeték nélkül Csatlakozás, nyomtatás, másolás és beolvasás kiváló minőségű, wifis multifunkciós készülékkel
  • Örökítse meg a részleteket gyors, kiváló minőségű nyomatokon a FINE kazettatechnológia segítségével
  • Készüljön fel az okostelefonról vagy táblagépről való gördülékeny nyomtatásra a Canon PRINT alkalmazás segítségével
  • Élje át a felhőalapú nyomtatás nyújtotta kreatív szabadságot a PIXMA Cloud Link szolgáltatással
  • Nyomtasson több oldalt ugyanannyi pénzért az XL méretű tintapatronokkal

Termékjellemzők

A(z) Canon PIXMA MG2950 Ismerd meg jobban a következőt

Kompakt multifunkciós készülék Wi-Fi funkcióval


Használja a Wi-Fi funkciót. Vezeték nélküli használat és megosztás ezzel a multifunkciós készülékkel otthonában és távoli mobileszközökről – így mindenki egyformán kiváló minőségben élvezheti az eredményeket. Ideális a mindennapi nyomtatáshoz, beolvasáshoz és másoláshoz, továbbá vezeték nélküli LAN PictBridge alkalmazást tartalmaz, így könnyen kinyomtathatja fényképeit közvetlenül a kompatibilis vezeték nélküli fényképezőgépekről. A kompakt és stílusos kivitel által sok helyet megtakaríthat, a papír pedig könnyen betölthető, a tinta egyszerűen cserélhető.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!


Nyomtasson többet ugyanannyi pénzért. A választható XL FINE kazettáknak köszönhetően sokkal több oldalt nyomtathat – és nem kell olyan gyakran tintát cserélnie. Oldalanként akár 30%-ot is megtakaríthat a szabványos kazettákhoz képest.

Gyors és minőségi nyomtatás


Élvezze a kiváló részletességet. Mindegy, mit nyomtat vagy másol, a FINE kazettarendszer akár 4800 dpi nyomtatási felbontásával élénk színekben és éles szövegben gyönyörködhet. Egyben gyors is – 8 kép/perc (fekete-fehér) és 4 kép/perc (színes) ISO ESAT szerinti nyomtatási sebességet kínál.

Felhőalapú csatlakozás


Élvezze a felhőalapú nyomtatás szabadságát. Okostelefonjával vagy táblagépével másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és internetes albumokból. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével most már a GoogleDrive rendszerből is elérheti és kinyomtathatja dokumentumait.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PRINT alkalmazást okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások, ahonnan nyomtatni is lehet. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.

Kreatív játék


Fedezze fel kreativitását szórakoztató módon. Az Easy Photo Print+ webes alapú szolgáltatás segítségével (a Canon PRINT alkalmazáson keresztül érhető el) könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást – használja a képeket táblagépéről, számítógépéről vagy a felhőből.

Intelligens indítás


Ezzel a multifunkciós készülékkel nincs többé várakozás. Mindig készen áll, és automatikusan bekapcsol, amint Ön nyomtatásra küld valamit. Továbbá kikapcsol, ha a beállított ideig nem használják – ezzel energiát takarít meg. Ezenkívül a Csendes módnak köszönhetően alig észrevehetően nyomtat.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA MG2950 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

Micro ink droplets for precise print

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Print directly from cloud

Közvetlen nyomtatás a felhőből

Canon PRINT app

Canon PRINT alkalmazás

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

  • Multifunkciós nyomtató – PIXMA MG2950
  • FINE kazetták
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerhez – a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

PIXMA MG2950 Értékelések

Cloud-Printers

Felhőalapú nyomtatás

A felhőalapú nyomtatást támogató PIXMA nyomtatókkal közvetlenül okoseszközéről nyomtathatja ki dokumentumait a felhőalapú online szolgáltatásokból.