Canon PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

A Canon FINE technológiájának és választható XL méretű festékkazettáinak köszönhetően ez a nyomtató kedvező áron biztosít kiváló minőségű nyomtatást. USB-csatlakoztathatóságának köszönhetően tökéletes személyi asztali nyomtató.

PIXMA iP2850

Előnyök

  • Kis méretű és elegáns otthoni nyomtató kedvező áron
  • Kiváló minőségű nyomtatás a FINE kazettatechnológiának köszönhetően
  • A4 dokumentumnyomtatási sebesség: fekete-fehérben 8,0, színesben 4,0 kép/perc
  • Nyomtasson többet kevesebbért az opcionális XL méretű festékkazettákkal!
  • Az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a nyomtatót, ha nem használják.

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA iP2850

Kedvező árú otthoni nyomtató


Az egyszerűen használható és kedvező árú otthoni nyomtató két festékkazettával ideális megoldás a mindennapi dokumentumok és az alkalmi fényképek nyomtatásához. Az egyszerű USB-csatlakoztathatóságnak és a kis méretű külsőnek köszönhetően személyi asztali nyomtatónak ideális.

Minőségi nyomatok


A Canon FINE technológiájának és hibrid tintarendszerének köszönhetően kiváló minőségű dokumentumokat és képeket nyomtathat lenyűgöző részletgazdagsággal. A színes festékkazetta festékalapú tintával nyomtat ragyogó színes fényképeket, míg a fekete festékkazetta pigmenttintát tartalmaz a tökéletesen olvasható dokumentumok nyomtatásához.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!


Többet nyomtathat kevesebbért. Az XL méretű festékkazettákkal számottevően több nyomat készíthető, és használatuk esetén ritkábban kell tintakazettát cserélni, így ideális azok számára, akik gyakran nyomtatnak – ráadásul oldalanként akár 30% megtakarítást is jelentenek a szabványos kazettákhoz képest.

My Image Garden


A My Imgage Garden szoftver segítségével fényképeit könnyen rendszerezheti és kinyomtathatja. Speciális funkciói – pl. az arcfelismerés – segítségével számítógépén minden képet megkereshet – még a rég elfeledetteket is –, és tetszetős új összeállítást nyomtathat belőlük.

Intelligens internetes nyomtatás


Az Internet Explorerben használható Easy-WebPrint EX beépülő modul Automatikus kivágás funkciójával kényelmesen kiválaszthatja a nyomtatni kívánt tartalmi elemeket az internetről. Vágja ki több weboldalról és nyomtassa ki egy lapon a kívánt elemeket.

Energiatakarékos


Az automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a nyomtatót, ha a beállított ideig nem használják – ezzel energiát takarít meg. A kényelmes automatikus bekapcsolás funkció a nyomtatás indításakor visszakapcsolja a nyomtatót. A Csendes üzemmód jelentősen csökkenti a működési zajokat az egészen halk otthoni nyomtatás érdekében.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA iP2850 funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

Optional high yield inks

Opcionális nagy kapacitású tinták

One-stop creative software

Univerzális kreatív szoftver

Smart web printing

Intelligens internetes nyomtatás

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

Near silent printing at home

Szinte hangtalan nyomtatás otthon

  • A4 nyomtató – PIXMA iP2850
  • FINE festékkazetták (színes és fekete)
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

Tanulás és felfedezés

Online manual and download

Online útmutató és üzembe helyezés

Keresse meg a nyomtató útmutatóját online anélkül, hogy bármilyen fájlt is letöltene vagy telepítene számítógépére, okostelefonjára vagy táblagépére. Nézze meg, hogyan helyezheti üzembe a nyomtatót készülékén és operációs rendszerén, és töltse le a szükséges szoftvert.