2020. március – Nyomtass útközben, bárhol is legyél. Bemutatjuk a PIXMA TR150 készüléket

Canon PIXMA iP110

PIXMA iP110

Csatlakozzon és nyomtasson menet közben a kiváló, hordozható nyomtatóval. Ez a könnyű nyomtató elfér egy laptoptáskában, és közvetlen nyomtatást tesz lehetővé okostelefonról, táblagépről és a felhőből – kiváló eredményekkel.

PIXMA iP110 Extra

Előnyök

 • Csatlakozzon és nyomtasson menet közben a kiváló, hordozható Wi-Fi nyomtatóval
 • Nyűgözzön le mindenkit a kiváló minőségű, 9600 dpi nagy felbontású nyomatokkal
 • Élje át a felhőalapú nyomtatás nyújtotta kreatív szabadságot a PIXMA Cloud Link szolgáltatással
 • Készüljön fel az okostelefonokról és táblagépekről történő gördülékeny nyomtatásra a Canon PRINT alkalmazás segítségével
 • Élvezze bárhol a hihetetlen minőségű dokumentum- és fényképnyomtatást

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA iP110

Kivételes minőségű hordozható nyomtatás


Csatlakoztatás és nyomtatás útközben is. Ez a könnyű, vékony nyomtató bárhová elkíséri, továbbá a speciális Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően hordozható és stílusos nyomtatást tesz lehetővé okostelefonról, táblagépről és felhőalapú tárhelyről.

Felhőalapú csatlakozás


Lépjen közvetlenül a felhőalapú tárhelybe. Élvezze a szabadságot, és nyomtasson gördülékenyen az internetről bárhol, okostelefonja vagy táblagépe segítségével. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével irodai dokumentumokat, PDF-fájlokat és JPG-képeket nyomtathat közvetlenül olyan felhőalapú szolgáltatásokból, mint a Dropbox, a Google Drive, a OneDrive és az Evernote. Ezenkívül másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és internetes albumokból – mindezt számítógép nélkül.

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PRINT alkalmazást okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.

Kiemelkedő minőség


Nyűgözzön le mindenkit menet közben is a kiváló minőségű nyomtatással. Nyomtasson professzionális minőségű dokumentumokat éles szöveggel, és fényképeket gazdag színkontraszttal a Canon FINE technológiájának köszönhetően – tökéletesített 5 tintás rendszerrel és akár 9600 dpi nyomtatási felbontással. A nyomtatás egyben gyors is. Élvezze a 9,0 kép/perc sebességű fekete-fehér és az 5,8 kép/perc sebességű színes nyomtatást, amellyel gyönyörű, 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképet kap mindössze 53 másodperc alatt.

Költséghatékony, kényelmes nyomtatás


A maximális kényelemért a „Fekete tinta megtakarítási üzemmóddal növelhete a nyomtatási mennyiséget a nyomtatón. Ne aggódjon, ha menet közben kifogyott a fekete tinta, mivel a nyomtató továbbra is működőképes azáltal, hogy kompozit feketét készít a többi színes tintából.

Kreatív játék


Fedezze fel kreativitását szórakozva az Easy Photo Print+ segítségével. Ezzel a webes alapú szolgáltatással könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást – használja a képeket táblagépéről, okostelefonjáról, számítógépéről vagy a felhőből.

Vezeték nélküli nyomtatás


Élvezze a tökéletes hordozhatóság előnyeit, és induljon útnak az opcionális újratölthető akkumulátorral. Ideális, ha olyan helyen szeretne nyomtatni, ahol nincs áramellátás.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA iP110 funkcióiról és képességeiről.

Convenient and easy to replace

Kényelmesen és egyszerűen cserélhető

High resolution photo printing

Nagy felbontású fotónyomtatás

Superb photolab-quality print head

Kiváló, fotólabor-minőségű nyomtatófej

Use and share wirelessly

Vezeték nélküli használat és megosztás

Print directly from cloud

Közvetlen nyomtatás a felhőből

Tablet and smartphone ready

Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész

Canon PRINT app

Canon PRINT alkalmazás

Turns on when you start printing

A nyomtatás kezdetekor bekapcsol

 • Nyomtató – PIXMA iP110
 • Tintapatronok
 • Tápkábel
 • Matte Photo Paper MP-101 (az automatikus nyomtatófej-igazításhoz)
 • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows rendszerhez – a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
 • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok
AirPrint-Printers

Vezeték nélküli nyomtatás

Wi-Fi-vel okostelefonról és táblagépről is nyomtathat.

Felhőalapú nyomtatás

A felhőalapú nyomtatást támogató PIXMA nyomtatókkal közvetlenül okoseszközéről nyomtathatja ki dokumentumait a felhőalapú online szolgáltatásokból.

Cloud-Printers