Canon PIXMA G3400

PIXMA G3400

Wi-Fi és felhő funkcióval rendelkező, nagy kapacitású tintatartályokkal felszerelt többfunkciós nyomtató, amely olcsó, kiváló minőségű nyomatokat biztosít mind dokumentumok, mind fotók esetében, otthon vagy az irodában.

Előnyök

  • Vezeték nélküli, multifunkciós, nagy kapacitású dokumentum- és fotónyomtató
  • Színes: 7000 oldal. Fekete: 6 000 oldal*
  • Wifis nyomtatás okostelefonról és táblagépről a Canon PRINT és a PIXMA Cloud Link alkalmazással.
  • 10×15 cm-es, szegély nélküli fotók kb. 60 mp alatt
  • Nagy mennyiségű, költséghatékony nyomtatás.

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA G3400

Csatlakoztatott, nagy kapacitású nyomtatás, másolás és szkennelés


A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően a PIXMA G3400 dokumentum- és fényképnyomtatás esetén is tökéletes megoldást jelent otthoni, otthoni irodai és kisvállalati környezetben történő használat esetén. Multifunkciós készülékünk páratlan, mintegy 7000 színes és 6000 fekete-fehér oldal nyomtatására alkalmas kapacitással rendelkezik, ezáltal Ön jelentős megtakarítást és alacsony nyomtatási költséget érhet el.

Canon PRINT alkalmazás/wifis nyomtatás


A Wi-Fi funkcióval rendelkező PIXMA G3400 készülékkel a nyomtatás bárhol lehetséges, „Canon PRINT alkalmazásunkon” keresztül pedig számítógépről, okostelefonról és táblagépről is nyomathat vezeték nélkül. Nem kell tehát új szoftvert telepítenie, ha nyomtatni szeretne.

PIXMA Cloud


PIXMA Cloud szolgáltatásunkból olyan online szolgáltatásokat érhet el, mint a Google Drive, az Evernote, a Dropbox és a OneDrive. Azt is tudjuk, hogy az információk nagy része a közösségi oldalakon kerül megosztásra, ezért az ilyen oldalakról, például a Facebookról és az Instagramról is lehetővé tettük a nyomtatást.

Pigmentfekete tinta és festékalapú tinták


Javítsa a nyomatok minőségét kiváló minőségű pigmentfekete és színes, festékalapú tintáinkkal, amelyek segítségével lenyűgözően éles szövegeket és hihetetlenül élénk képeket készíthet. A tintákkal egyúttal a 10×15 cm-es szegély nélküli fotók nyomtatása is mintegy 60 másodperc alatt lehetséges.

Integrált tintatartályok


A formatervezésre különös hangsúlyt fektető PIXMA G sorozat tintapatronjai elöl találhatóak, ami az utántöltés és a tintaszintek követésének megkönnyítésével gondoskodik róla, hogy ne legyenek váratlan helyzetek. A kompakt és letisztult kialakítás pedig gondoskodik róla, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen az otthoni vagy irodai környezetbe.

Megbízható összetevők nagy mennyiségű nyomtatáshoz


Sokat dolgoztunk azon, hogy nyomtatórendszerünk nagy mennyiségű nyomtatás esetén is megbízható maradjon. Ezért fejlesztettük FINE nyomtatófejünket és technológiánkat, amely biztosítja, hogy a levegő ne szivárogjon be a tintacsőrendszerbe.

*Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a csere-tintatartályokkal végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra. Az oldalkapacitások nem vonhatók össze.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA G3400 funkcióiról és képességeiről.

Borderless Printing

Szegély nélküli nyomtatás

High page yield

Nagy mennyiségű dokumentum és fénykép nyomtatása

High Ink System

Pigmentfekete és festékalapú tinták

4800dpi

Nagy felbontású fotónyomtatás

Integrated Ink Tanks

Egyszerűen újratölthető tintatartályok

2pl

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

Wireless Printing

Nyomtatás vezeték nélküli eszközökről

Smartphone and Tablet

Nyomtatás népszerű felhőalapú szolgáltatásokból

  • Három az egyben nyomtató – PIXMA G3400
  • 4 db nagy kapacitású tintatartály 
  • Tápkábel
  • Telepítő CD-ROM (CD csak Windows-hoz)
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok