Canon PIXMA G2400

PIXMA G2400

Hatékony, nagy kapacitású tintatartályokkal felszerelt multifunkciós nyomtató, amely olcsó, kiváló minőségű nyomatokat biztosít mind dokumentumok, mind fotók esetében, otthon vagy az irodában.

Előnyök

  • Multifunkciós, nagy kapacitású dokumentum- és fotónyomtató
  • Színes: 7000 oldal. Fekete: 6 000 oldal*
  • 10×15 cm-es, szegély nélküli fotók kb. 60 mp alatt
  • Nyomtatási, másolási és szkennelési igényeinek megfelelő, sokoldalú kialakítás
  • Nagy mennyiségű, költséghatékony nyomtatás.

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon PIXMA G2400

Sokoldalú


Tökéletes megoldás otthoni, otthoni irodai és kisvállalati környezetben történő használatra, és bármilyen felhasználó számára alkalmas dokumentumok és fényképek nyomtatása esetén egyaránt. Multifunkciós készülékünk páratlan, mintegy 7000 színes és 6000 fekete-fehér oldal nyomtatására alkalmas kapacitással rendelkezik, ezáltal Ön jelentős megtakarítást és alacsony nyomtatási költséget érhet el.

Pigmentfekete tinta és festékalapú tinták


Javítsa a nyomatok minőségét kiváló minőségű pigmentfekete és színes, festékalapú tintáinkkal, amelyek segítségével lenyűgöző, éles szövegeket és hihetetlenül élénk képeket készíthet. A tintákkal egyúttal a 10×15 cm-es szegély nélküli fotók nyomtatása is mintegy 60 másodperc alatt lehetséges.

Integrált tintatartályok


A formatervezésre különös hangsúlyt fektető PIXMA G sorozat tintatartályai elöl találhatóak, ami az utántöltés és a tintaszintek követésének megkönnyítésével gondoskodik róla, hogy ne legyenek váratlan helyzetek. A kompakt és letisztult kialakítás pedig gondoskodik róla, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen az otthoni vagy irodai környezetbe.

Megbízható összetevők nagy mennyiségű nyomtatáshoz


Sokat dolgoztunk azon, hogy nyomtatórendszerünk nagy mennyiségű nyomtatás esetén is megbízható maradjon. Ezért fejlesztettük FINE nyomtatófejünket és technológiánkat, amely biztosítja, hogy a levegő ne szivárogjon be a tintacsőrendszerbe.

Kreatív nyomtatás


Hiszünk benne, hogy mindenki könnyedén készíthet gyönyörű nyomatokat. „My Image Garden” szoftverünk integrálása leegyszerűsíti a fotók rendszerezését, válogatását és szerkesztését, megkönnyítve a kívánt nyomatok elkészítését.

*Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 24712 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a csere-tintatartályokkal végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra. Az oldalkapacitások nem vonhatók össze.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PIXMA G2400 funkcióiról és képességeiről.

Borderless Printing

Szegély nélküli nyomtatás

High page yield

Nagy mennyiségű dokumentum és fénykép nyomtatása

High Ink System

Pigmentfekete és festékalapú tinták

4800dpi

Nagy felbontású fotónyomtatás

My image garden

Univerzális kreatív szoftver

Integrated Ink Tanks

Egyszerűen újratölthető tintatartályok

Sharp Black Text

Dokumentumok éles szövegeinek nyomtatása

2pl

Mikroszkopikus tintacseppek a pontos nyomtatásért

  • Három az egyben nyomtató – PIXMA G2400
  • 4 db nagy kapacitású tintatartály 
  • Tápkábel
  • Beállító CD-ROM (CD csak Windows-hoz)Telepítő
  • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok