Genuine Canon Consumables Hero

Eredeti Canon fogyóeszközök

Tervezésének köszönhetően jobb tinta

Az eredeti Canon tintapatronok a tervezésüknek köszönhetően tökéletesen harmonikus módon működnek együtt a Canon nyomtatóval, így minden egyes nyomtatásnál konzisztensen magas minőséget, megbízható teljesítményt és kiváló értéket képviselnek.

Segítségre van szükséged a tintakeresésben?

Fedezd fel a Canon nyomtatódhoz leginkább megfelelő tintát, tonert vagy papírt.

Need help finding ink?

Eredeti Canon tinta

Print More

Nyomtass többet

Átlagosan 35%-kal több kiváló minőségű nyomat készíthető az utángyártott patronokhoz képest*.

More reliable prints

Sokkal megbízhatóbb nyomatok

100%-osan megbízható működés, így nem kell aggódnod, hogy bármi is elromlik, leáll vagy kifolyik*

More consistent prints

Még konzisztensebb nyomatok

100%-ban megbízható minőségű nyomatok fura vonalak vagy csíkok nélkül*

Nyomtass többet


Az eredeti Canon tintapatronokkal átlagosan 35%-kal több nyomat készíthető az utángyártott patronokhoz képest*. Használatuk esetén ritkábban kell patront cserélni, így kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Print More

Sokkal megbízhatóbb nyomatok

Az eredeti Canon tinta 100%-ban megbízható, így aggodalom nélkül nyomtathatsz*. A tintapatronok nem törnek el, nem szivárognak és nem hibásodnak meg, így nyomtatódat garantáltan nem érik belső sérülések.

More reliable prints

Még konzisztensebb nyomatok

Az eredeti Canon tintapatronok használatával az esetek 100%-ánál konzisztens nyomtatási minőséget érhetsz el*. A nyomatok minden egyes nyomtatásnál tökéletesen élesek, ehhez pedig mély színek párosulnak. Az eredeti tintapatronok használata esetén nincsenek furcsa vonalak vagy csíkok.

More Consistent prints

Hogyan ismerhető fel az eredeti tinta?

Keresd a hologramot. Az eredeti Canon tintapatronok csomagolásán egy egyedi, színváltó Canon hologram található. Szemből nézve a hologram szivárványos arany színűnek, míg oldalra döntve szivárványos sötétzöld színűnek látható.

Papír csomagolású tinta

A hamis hologramok nem, vagy csak kis mértékben változtatják meg a színűket, amikor megdöntik őket. Sokszor nem megfelelő színnel, méretben vagy rendezetlenül találhatók a csomagoláson, és a sérülés és a homályosság is gyakran előfordul.

Paper ink packaging

Műanyag csomagolású tinta

Az Európában forgalmazott műanyag csomagolású tintapatronok, illetve a buborékfóliába csomagolt multicsomagok esetében előfordulhat, hogy a csomagoláson nincs hologram. A hamisított termékek azonosítása érdekében figyelj oda a homályos, illetve nem megfelelő színű, betűtípusú vagy méretű Canon logókra. A csomagolás ezenfelül elgépeléseket is tartalmazhat, illetve az is előfordulhat, hogy a visszazárás, ismételt felhasználás vagy hasonló műveletek nyomai látszanak rajta.

Plastic ink packaging

*A Keypoint Intelligence 2018-as felmérése alapján – a Canon megbízásából a Buyers Lab felmérése a Canon tintapatronokat hasonlította össze más gyártók tintapatronjaival.

Az eredeti Canon tintapatronok használatának előnyeivel kapcsolatos további információkért olvasd el a Buyers Lab teljes tesztjelentését (csak angol nyelven érhető el)

A következő is érdekelhet

*A Keypoint Intelligence 2018-as felmérése alapján – a Canon megbízásából a Buyers Lab felmérése a Canon tintapatronokat hasonlította össze más gyártók tintapatronjaival.