Genuine Canon Consumables Hero

Eredeti Canon fogyóeszközök

Miért éppen Canon fogyóeszközök

Nyomtass többet


Az eredeti Canon tintapatronokkal átlagosan 35%-kal több nyomat készíthető az utángyártott patronokhoz képest*. Használatuk esetén ritkábban kell patront cserélni, így kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Print More

Sokkal megbízhatóbb nyomatok

Az eredeti Canon tinta 100%-ban megbízható, így aggodalom nélkül nyomtathatsz*. A tintapatronok nem törnek el, nem szivárognak és nem hibásodnak meg, így nyomtatódat garantáltan nem érik belső sérülések.

More reliable prints

Még konzisztensebb nyomatok

Az eredeti Canon tintapatronok használatával az esetek 100%-ánál konzisztens nyomtatási minőséget érhetsz el*. A nyomatok minden egyes nyomtatásnál tökéletesen élesek, ehhez pedig mély színek párosulnak. Az eredeti tintapatronok használata esetén nincsenek furcsa vonalak vagy csíkok.

More Consistent prints

Kiváló nyomtatási minőség

Ha a többfunkciós tonerkazettádat eredeti Canon alkatrészre cseréled ki, nyomtatód olyan lesz, mint új korában.

Superior print quality

Kialakításuk révén még jobbak

Az eredeti Canon tintapatronok, tonerek és papírok a tervezésüknek köszönhetően tökéletesen harmonikus módon működnek együtt a Canon nyomtatóval, így minden egyes nyomtatásnál konzisztensen magas minőséget, megbízható teljesítményt és kiváló értéket képviselnek.

Segítségre van szükséged a tintakeresésben?

Fedezd fel a Canon nyomtatódhoz leginkább megfelelő tintát vagy papírt.

Need help finding ink?

Vásárolj eredeti tonert

Derítsd ki, melyik a legjobb toner Canon nyomtatódhoz.

Shop genuine toner

Eredeti Canon tinta és toner

Print More

A legjobb minőség

Gyönyörű, hosszan tartó nyomtatási minőség kivételes részletességgel, színekkel és fekete szöveg nyomtatással.

More reliable prints

Sokkal megbízhatóbb nyomatok

A Canon által tervezett eredeti Canon tinta és toner, amely tökéletesen megbízhatóan működik Canon nyomtatóddal.

More consistent prints

Problémamentes konzisztencia

Fedezd fel a konzisztens minőséget és a problémamentes teljesítményt Canon nyomtatóddal, egyenletes színekkel és részletes fekete nyomtatással.

A Canon tonerkazetta-újrahasznosítási programja

Tudta, hogy 1990-ben a Canon volt az első vállalat, amely tonerkazetta-újrahasznosítási programot indított?

A Canon tonerkazetta-újrahasznosítási programjának segítségével Ön díjmentesen, egyszerűen és környezettudatos módon járulhat hozzá a kiürült Canon tonerkazetták újrahasznosításához.

Canon’s toner cartridge recycling

A Canon célja az ún. hulladékképződéssel nem járó működés. Minden visszaküldött tonerkazetta összes elemét újra felhasználjuk vagy újrahasznosítjuk, így a tonerkazetta egyetlen része se kerül a hulladék közé.

További információ

Canon is committed

Hogyan ismerhető fel az eredeti tinta?

Keresd a hologramot. Az eredeti Canon tintapatronok csomagolásán egy egyedi, színváltó Canon hologram található. Szemből nézve a hologram szivárványos arany színűnek, míg oldalra döntve szivárványos sötétzöld színűnek látható.

Papír csomagolású tinta

A hamis hologramok nem, vagy csak kis mértékben változtatják meg a színűket, amikor megdöntik őket. Sokszor nem megfelelő színnel, méretben vagy rendezetlenül találhatók a csomagoláson, és a sérülés és a homályosság is gyakran előfordul.

Paper ink packaging

Műanyag csomagolású tinta

Az Európában forgalmazott műanyag csomagolású tintapatronok, illetve a buborékfóliába csomagolt multicsomagok esetében előfordulhat, hogy a csomagoláson nincs hologram. A hamisított termékek azonosítása érdekében figyelj oda a homályos, illetve nem megfelelő színű, betűtípusú vagy méretű Canon logókra. A csomagolás ezenfelül elgépeléseket is tartalmazhat, illetve az is előfordulhat, hogy a visszazárás, ismételt felhasználás vagy hasonló műveletek nyomai látszanak rajta.

Plastic ink packaging

Tonerkazetták csomagolása

Canon kazetta vásárlása esetén mindig figyeljen oda a hologramra, annak színváltó technológiájára, illetve a csomagolás külső részén található „Genuine” (Eredeti) Canon logóra. A „for use in Canon products” (Canon termékekhez használható) felirat nem azt jelenti, hogy eredeti Canon kazettáról van szó.

Toner cartridge packaging

*A Keypoint Intelligence 2018-as felmérése alapján – a Canon megbízásából a Buyers Lab felmérése a Canon tintapatronokat hasonlította össze más gyártók tintapatronjaival.

Az eredeti Canon tintapatronok használatának előnyeivel kapcsolatos további információkért olvasd el a Buyers Lab teljes tesztjelentését (csak angol nyelven érhető el)

A következő is érdekelhet