Canon TS-E 90mm f/2.8

TS-E 90mm f/2.8

A világ első 35 mm-es formátumú teleobjektívje döntés és eltolás funkcióval a perspektíva- és mélységélesség-szabályozáshoz. Számos téma fotózásához alkalmas, a termékfotózástól az építészetig

TS-E 90mm f2.8

Előnyök

  • 90 mm-es tilt-shift objektív
  • Teleobjektív képszabályozással
  • ± 8°-os döntés és ±11 mm-es eltolás
  • 58 mm-es szűrőméret
  • Nem forgó elülső elem

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon TS-E 90mm f/2.8

Objektívkialakítás


A Gauss típusú optika hat lencsetagot tartalmaz öt csoportba rendezve, amelyek kiváló képminőséget és természetes hatású háttér-homályosítást biztosítanak. A fókuszálás minimum 0,5 m távolságtól lehetséges. Az objektív témák széles köréhez alkalmazható, a csendéletek fotózásától a portrékig és tájképekig. A fordított irányú döntéssel módosítva a mélységélességet, egyedi, normál objektívvel megvalósíthatatlan képek készíthetők.

Széles mozgástér


A ±8°-os döntést, ±11 mm-es eltolást és ±90°-os elforgatást biztosító TS-E 90 mm f/2,8 segítségével lehetősége van a mélységélesség és a perspektíva szabályozására. A tilt-shift mechanizmus rögzítőkkel is rendelkezik, melyek megakadályozzák a nem kívánt elmozdulásokat.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon TS-E 90mm f/2.8 funkcióiról és képességeiről.

TS-E 90mm f/2.8 Értékelések

Related Products

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Lens Guru Mobile App

Ismerd meg a fényképezés alapjait, és fedezd fel, az objektívek cseréjével hogyan készíthetők különböző képek.

canon lens guru

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.