Canon TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

A TS-E 45 mm f/2,8 tilt-shift objektív az 50 mm-es alapobjektívhez hasonló látószöget kínál. A döntési és eltolási mechanizmusok teljes irányítást biztosítanak a mélységélesség és a perspektíva felett.

TS-E 45mm f2.8

Előnyök

  • 45 mm-es tilt-shift objektív
  • Természetes perspektíva képszabályozással
  • ±8°-os döntés és ±11 mm-es eltolás
  • Hátsó fókuszrendszer
  • Nem forgó elülső elem

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon TS-E 45mm f/2.8

Természetes perspektíva és mozgás


Szabvány fókusztávolságú objektív döntés és eltolás képességgel. A szabadon mozgó optikai rendszer és a hátsó fókuszmechanizmus 0,4 métertől a végtelenig éles képekről gondoskodik. A 45 mm-es fókusztávolság ideális a természetes hatású perspektívához.

Széles mozgástér


A TS-E 45 mm f/2,8 lenyűgöző rugalmassága lehetővé teszi, hogy a fotós a mélységélességet és perspektívát ±8°-os döntéssel, ±11 mm-es eltolással és ±90°-os forgatással szabályozza. A tilt-shift mechanizmus rögzítőkkel is rendelkezik, melyek megakadályozzák a nem kívánt elmozdulásokat.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon TS-E 45mm f/2.8 funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Lens Guru Mobile App

Ismerd meg a fényképezés alapjait, és fedezd fel, az objektívek cseréjével hogyan készíthetők különböző képek.

canon lens guru