Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Megfizethető zoom alapobjektív, amellyel számos téma fényképezhető. Egyenletes, szinte zajtalan fókuszálás videofelvétel közben a léptetőmotornak és a Movie Servo AF technológiának köszönhetően A négyfokozatú képstabilizátor csökkenti a fényképezőgép bemozdulását.

Előnyök

  • Sokoldalú zoomtartomány – remek választás tájképfotózáshoz, portrékhoz és utazáshoz
  • Kompakt, könnyű kialakítás
  • A négyfokozatú optikai képstabilizátorral elkerülhető a fényképezőgép remegése
  • A léptetőmotor egyenletes, szinte zajtalan fókuszálást biztosít felvételkészítés közben
  • 0,25 m-es minimális fókusztávolság

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ideális ahhoz, hogy megtedd az első lépéseket a DSLR világában.


A sokoldalú 18–55 mm-es zoomtartomány mindennel megbirkózik a tájképektől kezdve a portrékon át az események dokumentálásáig. Kis súlyú konstrukciója miatt nagyszerű objektív a mindennapi használatra.

A négyfokozatú képstabilizátor fokozott élességet biztosít


Az optikai képstabilizátor csökkenti a fényképezőgép remegésének kockázatát, és lehetővé teszi, hogy vaku vagy állvány nélkül fényképezhess gyenge fényviszonyok között is. A megszokottnál akár négy fokozattal hosszabb záridővel is fényképezhetsz a fényképezőgép elmozdulásából adódó elmosódás veszélye nélkül.

Halk, egyenletes fókuszálás videokészítés közben


Az STM léptetőmotoros technológiának köszönhetően szinte zajtalan a fókuszálás, így a videóhoz kapcsolódó hangfelvételen nincsenek zavaró zajok, és az objektív akadálytalanul és pontosan korrigálja az élességet felvételkészítés közben.

Nagyszerű fényképek készítéséhez


A 0,25 m-es minimális fókusztávolsággal kisméretű témákról is éles kép készíthető. A nem forgó elülső tag egyszerűvé teszi a szűrők használatát, és a manuális fókuszgyűrű bármikor lehetővé teszi a manuális fókuszbeállítást.

Nagyszerű képminőség, bármi legyen is a téma


A Super Spectra bevonat csökkenti a becsillanást és javítja az élességet, a hétlamellás blendével pedig természetesebb látványt és hangulatot eredményező, lágyan elmosódó csúcsfények hozhatóak létre.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM funkcióiról és képességeiről.

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Értékelések

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.