Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

A kép komponálásának valódi szabadsága egy könnyű, kis méretű és gyors fókuszálású objektívvel. Az EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM kitűnő általános célú objektív az EF-S kompatibilis EOS fényképezőgépekhez.

Előnyök

  • Különleges zoomtartomány az összes EF-S rögzítésű váznál
  • Kiváló képminőség
  • Könnyű és kompakt
  • Képstabilizátor - három zársebesség-értéknek megfelelő kompenzálás
  • Gyors, csaknem zajtalan USM-autofókusz
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blendekialakítás
  • Opcionális, különleges napellenző

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM készüléket

Általános célú objektív képstabilizálóval


Az EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM objektív a 35 mm-es formátumra számítva körülbelül 27-136 mm ekvivalens fókusztávolságú. Rengeteg lehetőséget ad a kép megkomponálására. Ez teszi tökéletes általános célú objektívvé, ami teret enged a kreativitásodnak a legkülönfélébb fényképezési helyzetekben.

Könnyű és gyors


Az EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM kis mérete és kis tömege ideális a gyorsan mozgó témák fényképezésére és az utazásra, ahol nem praktikus nehéz fotóskészletet cipelned. A gyűrűs típusú USM az EF-s objektívcsatlakozós EOS fényképezőgépekkel összehangolva szupergyors, precíziós autofókuszt és prediktív követést biztosít, és bármikor rendelkezésre áll a teljes kézi felülírás lehetősége.

Menjen nyugodtan


A képstabilizálási technológia három teljes zársebesség-értéket kompenzál, amivel az objektív maximális effektív nyílása f1,4-2,0 lesz; kitűnő a kézből való és kis fényviszonyok közötti fényképezéshez.

Digitálishoz tervezve


A kifejezetten a digitális fényképezéshez tervezett objektívben a speciális alakú objektívek és a Super Spectra bevonat elnyomja a szellemképet és a becsillanást, amit a fényképezőgép érzékelőjéről visszaverődő fény okoz. Az opcionális, különleges napellenző tovább csökkenti a becsillanás lehetőségét.

Elmosódott háttér


A kör alakú rekesznyílás nagy nyílással való fényképezésnél kellemesen elmosódott hátteret ad, ez a mélységérzet szempontjából ideális és a háttérből kiemeli a tárgyat vagy személyt.

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM nyomtató ​funkcióiról.

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Értékelések

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.