Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

A sokoldalú halszemoptikás zoomobjektívvel sokféle teljes méretű vagy kerek kép készíthető. A Canon nagy teljesítményű, L sorozatú objektívjei közé tartozó EF 8-15mm f/4L Fisheye USM fantasztikus képminőséget biztosít még nagy látószög esetén is.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Előnyök

  • Kerek vagy teljes képes halszemoptikás zoomobjektív
  • A Canon elismert L sorozatának része
  • Tartós, erőteljes kivitel
  • Csendes, gyors autofókusz
  • Folyamatos kézi fókuszálás
  • Egyszerűbb tisztítás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Kerek vagy teljes képes halszemoptikás zoomobjektív


Nem szükséges két speciális objektívet beszerezni, hiszen 24×36 mm-es (teljes képes) érzékelővel rendelkező fényképezőgépekhez csatlakoztatva az EF 8-15mm f/4L Fisheye USM használatával teljes méretű vagy kerek halszemoptikás felvételek egyaránt készíthetők. Kisebb érzékelővel felszerelt digitális tükörreflexes fényképezőgéppel dolgozó fotósok számára is lehetővé teszi a teljes méretű halszemoptikás képek készítését. A 180°-os átlós látómezővel a teljes téma egyetlen képbe foglalása még sosem volt egyszerűbb.

L sorozatú minőség


Az L sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának csúcsa, mely a precíziós kivitelű EF-optika csúcsát képviseli. Az L sorozatú objektívek a kiemelkedő teljesítményt lenyűgöző kezeléssel ötvözik, ráadásul rendkívül por- és nedvességállók.

Gyors, csendes autofókusz


A gyűrűs USM (ultrahangos motor) ultrahang rezgéseket használ a gyors autofókusz csaknem zajtalan működtetésére. A gyors processzor és az optimalizált autofókusz algoritmus tovább növeli az autofókusz sebességét. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az AF üzemmódot.

Még jobb képminőség az SWC bevonatnak köszönhetően


A Canon digitális fényképezéshez kifejlesztett, szabadalmaztatott alacsony hullámhosszú bevonata segítségével minimálisra csökkenthető a belső tükröződések okozta szellemkép és becsillanás. A bevonat az ok kiiktatásával csökkenti a türköződéseket és hozzájárul az éles, tiszta képek készítéséhez.

Egyszerűbb tisztítás


A legelső és leghátsó objektívfelületet fluorbevonattal látták el, mely a használt egyéb bevonatokhoz képest egyszerűbben tisztítható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.