Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

Osztályának egyik legkisebb és legkönnyebb teleobjektíveként az EF 75-300 mm f/4-5,6 III USM ideális a költségtakarékosságot szem előtt tartó fotósok számára. Nagyszerűen alkalmazható sport-, természet- és portréfotózáshoz.

Előnyök

  • Kedvező árfekvésű teleobjektív
  • USM autofókusz motor
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Könnyű kialakítás
  • 58 mm-es szűrőméret
  • 1,5 m-es legkisebb fókusztávolság

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

Könnyű teleobjektív USM fókusszal


Csoportjában ez a legkönnyebb 4-szeres zoom teleobjektív. Ideális sportesemények, portrék, a vadvilág stb. fotózásához. Az objektív telefotó hatása a perspektíva tömörítésével és a mélységélesség korlátozásával hatékonyan mossa el a hátteret. 300 mm-es fókusztávolság használata esetén a kép kitölthető egy képeslappal 1,5 méter távolságból fotózva.

Teljesen elektronikus bajonettzár


Az integrált AF motor gyors autofókuszt tesz lehetővé. Az objektív elektromágneses fényrekesze lehetővé teszi a rekeszbeállítás hajszálpontos irányítását.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Ultrahangos fókusz


Az ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Teleobjektívek

A megnövelt fókusztávolság úgy visz közelebb a témához, hogy nem kell beleavatkoznod a jelenetbe.