Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

A fejlett háromfokozatú Képstabilizátor (IS) technológia ellensúlyozza a fényképezőgép remegését, így az EF 70–300 mm f/4-5,6 IS USM teleobjektív ideális gyenge fényviszonyok melletti, valamint hosszabb záridővel való fényképezéshez.

Előnyök

  • Erőteljes, mégis megfizethető nagyítás
  • Háromfokozatú Képstabilizátor
  • UD lencsetag és Super Spectra bevonatok
  • A kör alakú blende kialakítás kellemesen elmosódott hátteret ad
  • Gyors, csendes autofókusz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Nagy nagyítás kedvező áron


A nagy teljesítményű, ugyanakkor kedvező árfekvésű EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM objektív azoknak a természet- és sportfotósoknak vonzó, akik kézből fényképezve élesebb képeket szeretnének. APS-C méretű érzékelővel rendelkező EOS fényképezőgépre felszerelve az objektív olyan látószöget biztosít, amely durván egy 112–480 mm-es, teljes képes DSLR fényképezőgépre szerelt objektívnek felel meg.

Képstabilizátor


Az EF 70–300 mm f/5-5,6 IS USM objektív háromfokozatú Képstabilizátorral (IS) rendelkezik, így kézi fotózáshoz is ideális. Akár három fokozattal hosszabb záridővel is fényképezhet, mint egyébként, anélkül, hogy látható mértékben növekedne a kép elmosódottsága. Vízszintes pásztázásnál a képstabilizátor rendszer úgy is beállítható, hogy csak a nemkívánatos függőleges rázkódást korrigálja, és a rendszer kikapcsol, amikor a fényképezőgépet állványra helyezik.

UD lencsetag


Az UD (különösen kis szórású) üveg lencsetag korrigálja a kromatikus aberrációt, valamint nagy felbontást és kontrasztot biztosít a teljes zoomtartományban. Az objektív készítésénél csak környezetbarát, ólommentes üveget alkalmazunk.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonatok gondoskodnak a pontos színegyensúlyról és a tökéletes kontrasztról. Továbbá csökkentik a becsillanás és a szellemkép előfordulását – ami gyakori probléma, a fény visszaverődik a fényképezőgép érzékelőjéről.

Kellemesen elmosódott háttér


Az elektromágneses vezérlésű, virtuálisan kör alakú blendenyílásnak köszönhetően a nem fókuszált területek lágyabb, egyenletesebb érzetűek, a fókuszban lévő témák pedig hangsúlyossá válnak az elmosódott háttérrel szemben.

Ultrahangos fókusz


Az ultrahangos motor hihetetlenül gyorsan és szinte zajtalanul működteti az autofókuszt. A kiváló rögzítőnyomaték garantálja a fókuszpont pontos beállítását túllövés nélkül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM funkcióiról és képességeiről.